Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΑ... ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΒΕΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΜΟΥΡΙΝΙΟ!

Ο Αρσέν Βενγκέρ και ο Ζοσέ Μουρίνιο έδωσαν την Παρασκευή συνεντεύξεις Τύπου για τα παιχνίδια της Άρσεναλ και της Τσέλσι για τους «16» του θεσμού, αλλά η λέξη «αποτυχία» είχε ως αποτέλεσμα οι δυο τους να μπουν σε... κατάσταση πολέμου!

Συγκεκριμένα, ο Αλσατός τεχνικός υπογράμμισε πως ο Πορτογάλος προπονητής φοβάται να παραδεχθεί ότι οι «μπλε» πάνε για πρωτάθλημα, μη τυχόν και αποτύχει. Η απάντηση του «Special One» ήταν άμεση και... καυστική. Χαρακτήρισε τον Αλσατό «σπεσιαλίστα στην αποτυχία»!

Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε εν όψει του αγώνα Κυπέλλου με τη Λίβερπουλ στο «Εμιρέιτς», και ρωτήθηκε για τη συνεχή άρνηση του Ζοσέ Μουρίνιο να παραδεχθεί πως η Τσέλσι πάει φέτος για το πρωτάθλημα! Βλέπετε, στην Αγγλία... καίγονται και για την υπόθεση τίτλος!

«Όταν δεν λες πως η ομάδα σου πάει για πρωτάθλημα, είναι λόγο του φόβου να αποτύχεις. Στόχος των προπονητών είναι να έχουν φιλοδοξίες, να προσπαθούν πάντα για τις νίκες και να παίρνουν την ευθύνη όταν δεν τα καταφέρνουν. Όταν αρνείσαι να πεις πως είσαι στην κούρσα του τίτλου, τότε δεν μπορείς και να τον χάσεις», ήταν τα λόγια του προπονητή των «κανονιέρηδων»!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του μεγάλου αγώνα με τη Σίτι στο Μάντσεστερ για το Κύπελλο, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ και φυσικά απάντησε με τον δικό του τρόπο, υπογραμμίζοντας: «Η αλήθεια είναι πως είναι σπεσιαλίστας στην αποτυχία, γιατί οκτώ χρόνια χωρίς τίτλο είναι πάρα πολλά. Αν ήμουν στη θέση του δεν θα επέστρεφα στο Λονδίνο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :