Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΡΕΖ... ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ!

Τρέχει να προλάβει τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ο Ερνάν Πέρεζ, μετά τον τραυματισμό του στο ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα. Τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις που θα δείξουν το μέγεθος του τραυματισμού του...

Πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι αποκόμισε ο Ουρουγουανός μεσοπετιθετικός απ΄το ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το φινάλε του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Ο Πέρεζ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του, αλλά και το αν θα προλάβει τον επαναλητπικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη (16/4).

Πάντως στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν ιδιαίτερα για την περίπτωσή του, αφού δεν θεωρούν πως το πρόβλημα που αποκόμισε είναι ικανό να μην του επιτρέψει να αγωνιστεί στο Κύπελλο.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :