Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ «ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ» ΣΤ' ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ!



Ο Κώστας Μήτρογλου παραμένει... εθισμένος με το γκολ και την επιθετική τελειότητα, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από το τι έλεγε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη.

Ο Μήτρογλου σε συζητήσεις που είχε μετά τον αγώνα με τους Κρητικούς δεν στάθηκε στα γκολ που έβαλε αλλά σε αυτά που... έχασε!

Δείγμα της νοοτροπίας του και του πάθους που έχει για να σκοράρει ήταν η ατάκα του πως... «μπορούσα να βάλω άλλα δύο γκολ»!

Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού αιτιολόγησε την συγκεκριμένη φράση του για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη λέγοντας ότι... «εκτός από τα τέρματα που έβαλα είχα τουλάχιστον άλλες δύο πολύ καλές φάσεις για να σκοράρω».

Ο Μίτσελ πάντως που ξέρει πολύ καλά την γενικότερη συνεισφορά του Μήτρογλου και το πόσο σημαντικός είναι για τον Ολυμπιακό τον έχει διαρκώς από κοντά, όπως ήδη έχουμε αναφέρει. Μιλάει μαζί του ενόψει της συνέχειας και επιδιώκει διαρκώς να τον ανεβάζει ψυχολογικά.

Άλλωστε προορίζεται για βασικός στον αγώνα με την Γιουβέντους, όπως και οι Κασάμι και Αφελάι.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :