Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΨΑ... ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ

Μετά από 1-2 αγωνιστικές χωρίς φωνές για τη διαιτησία επέστρεψαν στο αγαπημένο τους σπορ. Επειδή όμως μας αρέσει να ακούμε το κλάμα τους σας μεταφέρουμε τι έγραψαν τα πράσινα ΜΜΕ αμέσως μετά την ήττα της ομάδας τους στο Καραϊσκάκη από το Θρύλο.

Aπολαύστε  : 

leoforos.gr : Δεν …δουλεύουμε στα «στημένα»! (pics)
Ο «σφαγέας» Καλογερόπουλος και οι βοηθοί του έκαναν τα πάντα και κατάφεραν να βοηθήσουν μέχρι εκεί που δεν πάει τον Ολυμπιακό για να φτάσει στη νίκη.

Στο ίδιος έργο θεατές για ακόμα μια φορά στο Φάληρο με τον Καλογερόπουλο να είναι ο MVP του ματς….

Αγώνας δεν υπήρξε ποτέ αφού όλο το ματς ήταν μια διαιτητική παράσταση με υποδείξεις-όργια!

prasinanea.gr : Τσάμπα και άδικα...

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη, πληρώνοντας την αδυναμία του να δημιουργήσει και τη "χειρουργική" διαιτησία του Καλογερόπουλου, ο οποίος σφυρίζει μόνο υπέρ των παικτών του Μίτσελ...

Από το πουθενά ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη, αφού σε καμία περίπτωση δεν ήταν κατώτερος από τον αντίπαλο του, ωστόσο "πλήρωσε" δύο πράγματα, ένα με ευθύνη του και ένα εξωαγωνιστικό.

Πρώτα απ' όλα, στοίχισε η αδυναμία του να δημιουργήσει και να αξιοποιήσει τα κλεψίματα που έβγαλε ψηλά και την κατοχή που είχε μετά το γκολ του Αυλωνίτη.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ο διαιτητής Καλογερόπουλος επηρέασε τη ροή του αγώνα, παρότι δεν ευνόησε στο μεγάλο σφύριγμα τον Ολυμπιακό, υποδεικνύοντας μία απόφαση που θα χτυπούσε στο μάτι.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :