Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΖΗΤΑΕΙ... ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΣΑΜΙ Η «ΠΡΑΣΙΝΗ»! (PHOTO)

Επτάρες... περίμενε η "Πράσινη" και επτάρες δεν είδε (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Αντίθετα, είδε τον Ολυμπιακό να ανεβάζει την Ελλάδα στη 12η θέση της ΟΥΕΦΑ (αφού αυτοί δε μπορούν να προσφέρουν βαθμούς ούτε με την... Εστορίλ), να κερδίζει τη Γιουβέντους και να είναι στην πρώτη θέση του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο λοιπόν ζητάει την... απέλαση του Κασάμι επειδή κατά τον πανηγυρισμό του "έδειξε" τον δικέφαλο αετό της Μεγάλης Αλβανίας ενώ μας κάνει και... παρατήρηση που πανηγυρίζουμε!

Κατ'αρχήν, για το τι "έδειξε" ο Κασάμι ρωτήστε τον ίδιο αν θέλετε. Σε μας μοιάζει περισσότερο για... λαγό αυτό που έκανε πάντως. Από εκεί και πέρα, αφού θέλετε... απέλαση εσείς με την τρομερή δυναμική (άλλωστε ξηλώσατε και τον... Μπερτομέου, όπως του είχατε τάξει) θα την έχετε. Μόνο που αυτή θα γίνει από... Δευτέρα!  Εντάξει τώρα;

Y.Γ : Δηλαδή, πόσοοοοο μπορεί να τσούζει;;;

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :