Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Η ΤΙΓΚΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ... ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΛΙΔΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ!



Η Τίγκρες ζήτησε σύμφωνα με τα ΜΜΕ στο Μεξικό από τον Πουλίδο να τα... βρουν για να πουληθεί σε ομάδα της χώρας με τον παίκτη να αρνείται πεισματικά!

Όπως μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες στο Μεξικό και μεταφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", η Τίγκρες στην τελευταία συνάντηση που είχε με την πλευρά του Άλαν Πουλίδο υποσχέθηκε ελευθερία με... τίμημα.

Να άφηνε δηλαδή τον διεθνή Μεξικανό επιθετικό να φύγει αλλά με μεταγραφή σε άλλον σύλλογο της χώρας και εφόσον θα τα είχαν βρει. Ο Πουλίδο πάντα βάσει των ίδιων πηγών δεν δέχθηκε το παραμικρό, επιλέγοντας να περιμένει τις τελικές αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων.

Προκαλεί πάντως απορία η πληροφορία που διέρρευσε πως η Τίγκρες προέβη σε αυτήν την... αντι-προσφορά με τις... ευλογίες της Ομοσπονδίας και της Λίγκας της χώρας.

Ο παίκτης όμως δεν αλλάζει τακτική. Θέλει να απεμπλακεί τελείως από την Τίγκρες και είναι αποφασισμένος να παίξει μπάλα στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό.

Μοιραία το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα είναι ιδιαίτερα καθοριστικό...


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :