Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΛΗΞΗ... ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ!



Δεν είναι ανησυχητικό το πρόβλημα του Κώστα Μανωλά ο οποίος αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τα Νησιά Φερόε.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν πρόκειται να στερηθεί τις υπηρεσίες του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα σήμερα υποβλήθηκε σε μαγνητική για να διαπιστωθεί εάν το πρόβλημα που αποκόμισε από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του είναι σοβαρό.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν «καθαρά» και έτσι δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Εθνικής.

Αύριο ο Κώστας Μανωλάς θα κάνει ατομικό πρόγραμμα χωρίς να πιέσει το πόδι του και την Τετάρτη αναμένεται να γυμναστεί σε κανονικούς ρυθμούς.

Στη σημερινή προπόνηση, η πρώτη ενόψει του αγώνα της Παρασκευής η οποία ήταν και ανοικτή για τους φίλους της ομάδας, δεν γυμνάστηκε ο Σάμαρης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και νυν της Μπενφίκα ήταν αρκετά ταλαιπωρημένος από τις πτήσεις που πήρε από την Πορτογαλία και κρίθηκε προτιμότερο να μην προπονηθεί σήμερα.

Σε αυτή δεν συμμετείχαν και όλοι οι διεθνείς οι οποίοι αγωνίστηκαν χθες με τις ομάδες τους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :