Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΚΟΝΕ... ΤΗΝ «ΠΛΗΡΩΣΕ» Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ!



Ένα δυνατό φάουλ του Μάτιτς λίγο έλειψε να τινάξει στον... αέρα το φιλικό της εθνικής Ελλάδας με την Σερβία. Ο Μανιάτης τελικά ήταν αυτός που την... πλήρωσε, αφού γλίτωσε ο παίκτης της Τσέλσι.

Το σκληρό, κατά διαστήματα, παιχνίδι των Σέρβων στο φιλικό με την Ελλάδα, έβγαλε εκτός εαυτού τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος είχε δεχθεί κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ένα χτύπημα εκτός φάσης από τους φιλοξενούμενους και όταν έπεσε για δεύτερη φορά... θύμα τους, έγινε έξαλλος.

Στο 58ο λεπτό του αγώνα στα Χανιά, ο Μάτιτς στην προσπάθειά του να κερδίζει μία κόντρα με τον μέσο της Ουντινέζε, τον χτύπησε κάπως... άγαρμπα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει. Μετά από κλάσματα δευτερολέπτου ο Κονέ κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, έχοντας μάλιστα υψώσει τη γροθιά του, αλλά ευτυχώς την τελευταία στιγμή το μετάνιωσε και δεν έκανε αυτό που σκεφτόταν πραγματικότητα.

Δίπλα του έτρεξε ο Μανιάτης, ο οποίος τον είχε πιάσει από το χέρι, προσπαθώντας να τον ηρεμίσει, όμως πέτυχε το... ακριβώς αντίθετο. Ο συμπαίκτης του φάνηκε να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του... Τράβηξε απότομα το χέρι του, ενώ αμέσως μετά έσπρωξε τον παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος απορούσε με τη συμπεριφορά αυτή.

Βλέποντας οτι η ο Κονέ ήταν έξω από τα ρούχα, έδωσαν εντολή στον Τζιόλη να σηκωθεί για να τον αντικαταστήσει, κάτι που έγινε λίγα λεπτά αργότερα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :