Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΤΣΑΡΑ KAI 7 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ! *VIDEO HIGHLIGHTS*



Το ματς του Ατρόμητου απέναντι στον Αστέρα στο Περιστέρι εξελίχθηκε σε προσωπική υπόθεση του Στέφανο Ναπολεόνι, που οδήγησε με χατ-τρικ την ομάδα του Σα Πίντο στο τελικό 4-3.

Τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν στην άμυνα των Αρκάδων και άνοιξαν το σκορ με τον Καραμάνο (20’), ενώ λίγο αργότερα ο Ναπολεόνι άνοιξε λογαριασμό (23’). Οι παίκτες του Βεργέτη ξαναμπήκαν στο ματς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πάρα στο 30’, όμως 28χρονος Ιταλός έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ατρόμητο στο 43’.

Το καλύτερο το κράτησε όταν «έκλεισε» το χατ-τρικ. Με τρομερή κεφαλιά «ψαράκι» έκανε το 4-1 στο 55’ και κάπου εκεί το ματς έμοιαζε να έχει κριθεί.

Οι Αρκάδες πάντως πάλεψαν στο φινάλε καταφέρνοντας να κλείσουν την ψαλίδα στο σκορ. Πρώτα ο Μπαράλες (80') και στη συνέχεια ο Φερνάντες (90+2') εκμεταλλεύτηκαν την χαλαρότητα στην αντίπαλη άμυνα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Δείτε τα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του Ατρομήτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, από την κάμερα της Νova, ΕΔΩ

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :