Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΠΑ... ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!

Όχι, ούτε σε αυτούς έφταιξε σήμερα ο διαιτητής και ας φώναζαν... προκαταβολικά όλη τη βδομάδα. Τα... χάλια της άμυνάς τους έφταιγαν κάτι που επιτέλους είδαν και δεν ψάχνουν δικαιολογίες. 

Ας δούμε πως σχολιάζουν τα πράσινα ΜΜΕ την φάπα των... "Πηγαδιών" :

leoforos.gr : «Βατερλό»…

Όλα… στραβά για τον Παναθηναϊκό που είχε τραγική αμυντική λειτουργία και δικαίως γνώρισε την ήττα με 4-2 από τη φορμαρισμένη Ξάνθη.


Κακό αγωνιστικό πρόσωπο έδειξε ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε κατά κράτος από τη Σκόντα Ξάνθη με 4-2. Πλέον οι «πράσινοι» καλούνται να καλύψουν το χαμένο έδαφος στις επόμενες αγωνιστικές.


prasinanea.gr : Μετεξεταστέος

Επαναλαμβάνοντας τα λάθη που έκανε στην Τρίπολη, αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός τα πλήρωσε και ηττήθηκε με το βαρύ 4-2 από τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο Καρέλης σκόραρε τα δύο γκολ του Τριφυλλιού.

Πριν τη σέντρα, ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση βολής από τον ΠΑΟΚ (-2) και να διατηρηθεί στο -1 από τον Ολυμπιακό, όμως για δεύτερο συνεχόμενο καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι έδειξε ανέτοιμος να ανταποκριθεί στην πρόκληση.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :