Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Μ' ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ... ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ! (ΡΗΟΤΟ)



Ο Ερυθρός Αστέρας τιμωρήθηκε από την Ευρωλίγκα με πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ και η διοργανώτρια, σύμφωνα με τα ΜΜΕ στη Σερβία, δέχτηκε να δοθούν τα χρήματα στην οικογένεια του Μάρκο Ίβκοβιτς.

Η Ευρωλίγκα τιμώρησε τον Ερυθρό Αστέρα με ποινή μίας αγωνιστικής και πρόστιμο 50.000 ευρώ, για τα επεισόδια που έγιναν έξω από το Abdi İpekçi και επισκιάστηκαν από τον θάνατο του οπαδού, Μάρκο Ίβκοβιτς.

Ο Ερυθρός Αστέρας ζήτησε τα χρήματα από το πρόστιμο να δοθούν στην οικογένεια του νεαρού οπαδού, αίτημα που έκανε δεκτό η Ευρωλίγκα σύμφωνα με τα σέρβικα ΜΜΕ.

Όσο για τα χρήματα η ομάδα του Βελιγραδίου σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να συγκεντρωθούν.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα υποδεχτεί την Λαμποράλ Κούτσα χωρίς κόσμο στην Ηala Pionir (19/12, 20:00), ωστόσο θα υπάρχει η παρουσία του με έναν... διαφορετικό τρόπο.

Η ομάδα τύπωσε εισιτήρια με συμβολική τιμή για να μαζευτούν τα χρήματα, ενώ σε κάθε καρέκλα θα υπάρχει μία φωτογραφία του φιλάθλου που αγόρασε το εισιτήριο.

Μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί περίπου 1,700 εισιτήρια, ενώ η ομάδα ζήτησε να μην μαζευτεί κόσμος έξω από το γήπεδο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :