Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΤΙ ΦΑΠΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΒΑΖΕΛΙΑ; ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, Ε; ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ *VIDEOS*

Oι άλλοι... επίδοξοι πρωταθλητές, αυτοί με τον... "Αναστασίου 2018" έφαγαν με τη σειρά τους σήμερα 4άρα στην Ξάνθη από την τοπική ομάδα που για ακόμα μια φορά έδειξε ότι παίζει υποδειγματικά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και ότι αυτοί έχουν άμυνα σαν... ελβετικό τυρί! 

Το γεγονός ότι η Ξάνθη έμεινε μόνο στα... 4 είναι κολακευτικότατο για τον Παναθηναϊκό, αφού το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, αν συνυπολογίσει κανείς και τα 2 δοκάρια της Ξάνθης,αλλά και τις τεράστιες χαμένες ευκαιρίες. 

Τώρα πλέον στο -4 από τον Ολυμπιακό και το -5 από τον ΠΑΟΚ δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσουν να μιλάνε για πρωτάθλημα και αν οι αντικειμενικοί λένε τα... "ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ", αλλά σίγουρα θα χρειαστούν κανένα χοντρό... παλτό γιατί το κρύο έχει γίνει... τσουχτερό! 

Πάντως, μόλις πριν από λίγες ώρες αυτο-ανακυρήχθηκαν η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, κάτι είναι και αυτό...

Η εξαιρετική ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πέτυχε επιβλητική νίκη επί των «πράσινων» και τους... προσγείωσε ανώμαλα!

Τα τεράστια κενά του «τριφυλλιού» στην άμυνα τιμωρήθηκαν σκληρά από τους Γούτα (3’), Βασιλακάκη (16’), Σολτάνι (52’) και Καπετάνο (63’) και αν δεν ήταν τα δοκάρια (2) θα μπορούσαν να έχουν αποφέρει ακόμα βαρύτερη ήττα.

Σχεδόν μόνος του πάλευε για τον Παναθηναϊκό ο Καρέλης, τα δυο γκολ του οποίου (17’, 65’) δεν ήταν αρκετά για να αποφευχθεί η βαριά ήττα της ομάδας του.

SKODA ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (73’ λ.τ. Ομπόντο), Φλίσκας (38’ λ.τ. Παπαστεριανός), Σίλβα, Γούτας, Καπετάνος (81’ Ρούντι), Καρυπίδης

Στον πάγκο έμειναν οι: Ζαρόπουλος, Κομεσίδης, Λισγάρας, Μπαρέττας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Κλωναρίδης, Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο (64’ λ.τ. Χουχούμης), Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Καρέλης, Πέτριτς

Στον πάγκο έμειναν οι: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Ντίνας, Μπούι, Ρισβάνης

To 1-0 o Γούτας στο 3', δείτε από την κάμερα της Νοva ΕΔΩ

Το 2-0 ο Βασιλακάκης στο 16', δείτε το ΕΔΩ

Το 2-1 ο Καρέλης στο 17', δείτε το ΕΔΩ

Το 3-1 ο Σολτάνι στο 52', δείτε το ΕΔΩ

Το 4-1 ο Καπετάνος στο 62', δείτε το ΕΔΩ

Το 4-2 ο Καρέλης στο 65', δείτε το ΕΔΩ
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :