Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΚΑΙ... ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ!



Τις πρώτες του εβδομάδες στον πάγκο του Ολυμπιακού διανύει ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος έχει πάρει μια πρώτη... γεύση από τους παίκτες που έχει η ομάδα και πλέον έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να τους κρατήσει όλους και έτσι θα παραχωρηθούν δανεικοί μερικοί παίκτες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα και φυσικά τα σημερινά δεδομένα, πρόκειται για τους Ολαϊτάν, Γκαζαριάν, Ιμπραΐμ και Πελέ.

Ειδικότερα για τον Νιγηριανό, που επανήλθε πρόσφατα σε αγωνιστικούς ρυθμούς, επιθυμία των ανθρώπων του Ολυμπιακού, είναι να παραχωρηθεί σε ομάδα που θα πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του και να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν πριν το άτυχο συμβάν που είχε με την υγεία του.

Όσον αφορά στον Διαμαντάκο, ο νεαρός επιθετικός φαίνεται ότι αρέσει στον Περέιρα και έτσι, δεν υπάρχει θέμα δανεισμού του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :