Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΕΪΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ... ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΡΟΥΝ!




Ο Περέιρα είδε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Τύρναβο για το Κύπελλο Ελλάδας όρθιος και δεν κάθισε ούτε... λεπτό στον πάγκο, γεγονός που έκανε τόσο τους παίκτες (αν και αυτοί το συνηθίζουν σιγά σιγά) όσο και τον κόσμο να... απορoύν!

Ενδεικτικό της φιλοσοφίας του, αφού μιλάμε για ένα ματς που στο 25’ ήταν ήδη 4-0…

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς δυνατά από το πρώτο λεπτό, δείχνει αν μη τι άλλο ότι οι ερυθρόλευκοι δεν είδαν το παιχνίδι με τον Τύρναβο σαν... αγγαρεία, αλλά όλοι τους ήθελαν να δείξουν στο νέο τους προπονητή ότι θα αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνει και βέβαια το γεγονός ότι σημείωσαν οκτώ γκολ δεν είναι μικρή υπόθεση, όσο και αν η δυναμικότητα του Τυρνάβου δεν είναι για τα... κυβικά του Ολυμπιακού. Το γεγονός ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έτρεχαν και στις... καθυστερήσεις λέει πολλά.

Όλα αυτά δείχνουν ότι ο Περέιρα έχει "περάσει" το μήνυμά του στους παίκτες του, ότι όποιος αξίζει θα παίζει, αλλά κι ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει να ζει την κάθε στιγμή έντονα, ακόμα και αν όλα έχουν κριθεί εκείνος θέλει να βλέπει το καλύτερο από τους παίκτες του, την προσπάθεια, την ένταση, αλλά και τη θέληση για νίκη και... θέαμα!

Αυτή του η κίνηση λοιπόν... συζητήθηκε από παίκτες και ερυθρόλευκο κόσμο!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :