Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΤΙΤΛΟΙ... ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥΛΙΔΟ!



Σύμφωνα με πληροφορίες του "Sport24.gr", η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο μετράει λίγες μέρες μέχρι να φτάσει στο τέλος της.

Διαβάστε πότε αναμένεται να βγει η απόφαση του CAS, τι σημαίνει ενδεχόμενη δικαίωση του παίκτη και πώς επηρεάζει την ενσωμάτωση του στον Ολυμπιακό, όπως τα παρουσιάζει το εν λόγω δημοσίευμα...

Ένα σήριαλ που ξεκίνησε τον Μάιο του 2014 και αφορά τον Ολυμπιακό, την Τίγκρες και τον Άλαν Πουλίδο, επιτέλους ολοκληρώνεται! Η υπόθεση του Μεξικανού φορ τελειώνει τις επόμενες μέρες και το αργότερο έως το τέλος της άλλης εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, το CAS έχει ήδη λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την "μετωπική" του Άλαν Πουλίδο με την Τίγκρες, η ακροαματική διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και όλες οι ενδείξεις καταλήγουν στο συμπέρασμα πως την επόμενη εβδομάδα (λογικά την Τετάρτη 28/1), το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο θα γνωστοποιήσει στις εμπλεκόμενες πλευρές (είναι ΔΥΟ, ο Άλαν Πουλίδο και η Τίγκρες, ΟΧΙ ο Ολυμπιακός) την απόφαση του.

Για την ώρα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή για την αίσια έκβαση της υπόθεσης, γεγονός που βασίζεται πάνω στο δεδικασμένο που ήδη υπάρχει σε δύο ανάλογες περιπτώσεις του παρελθόντος με πρωταγωνιστές τους Χεράρδο Τοράδο και Άαρον Γκαλίνδο, που δικαιώθηκαν πανηγυρικά...

Υπενθυμίζουμε πως ο Άλαν Πουλίδο βρίσκεται στα δικαστήρια με την Τίγκρες, καθώς έχει καταγγείλει τον σύλλογο για πλαστογραφία στο συμβόλαιο του.

Ο 23χρονος διεθνής φορ και οι εκπρόσωποι του έχουν παρουσιάσει επίσημα -όπως υποστηρίζει η πλευρά του παίκτη- έγγραφα που αποδεικνύουν πως η συνεργασία του Πουλίδο με την Τίγκρες ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2014 και το συμβόλαιο που κατέθεσε η Τίγκες στην Ομοσπονδία του Μεξικού και θέλουν να έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2016, είναι προϊόν πλαστογραφίας!

Η διατύπωση της απόφασης

Σε περίπτωση που δικαιωθεί ο παίκτης από το CAS, σημαντικό ρόλο θα παίξει η διατύπωση της απόφασης. Αν το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο κρίνει πως ο Πουλίδο είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι του 2014, τότε ο Μεξικανός επιθετικός μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό.

Αν ο 23χρονος φορ κριθεί ως ελεύθερος από την 1η Γενάρη, τότε έχει περιθώριο μέχρι τις 31 του μήνα να αποκτηθεί και επίσημα από τους ερυθρόλευκους. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως αν όντως ανακοινωθεί η -αθωωτική- απόφαση μέχρι τις 28 του μήνα, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα με ποια ερμηνεία θα συμβεί αυτό. Αν ωστόσο η απόφαση καθυστερήσει και ισχύσει το 2ο σενάριο, τότε ο Πουλίδο δεν μπορεί να ενσωματωθεί από τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ των ερυθρόλευκων.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :