Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

«ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΚΟΛΤΖΗΣ Ο ΠΟΥΛΙΔΟ»



Ένας πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Μεξικού και ένας μέσος της "τρικολόρ" συμφωνούν στο "Sport24.gr" ότι ο Άλαν Πουλίδο, μυρίζεται το γκολ.

Αναλυτικά...

Ο τέως ομοσπονδιακός τεχνικός του Μεξικού και νυν της Ιαπωνίας, Χαβιέρ Αγκίρε, και ο συμπαίκτης του Άλαν Πουλίδο στην "τρικολόρ" και μέσος της Πόρτο, Έκτορ Ερέρα, σκιαγραφούν το προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Λεβαδειακού.

Αρχικά ο Χαβιέρ Αγκίρε εγγυάται για το ταλέντο του Άλαν Πουλίδο εξηγώντας ότι όσοι βλέπουν το μεξικανικό πρωτάθλημα γνωρίζουν την ποιότητα του πρώην επιθετικού της Τίγκρες:

"Είναι από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στο Μεξικό. Όσοι βλέπουμε το πρωτάθλημα της χώρας το ξέρουμε από πρώτο χέρι, με τη φανέλα της Τίγκρες. Οι υπόλοιποι, ξέρω ότι περιμένατε να τον δείτε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με την εθνική ομάδα της χώρας, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής."

O νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιαπωνίας και πρώην της αντίστοιχης του Μεξικού - όπως και των Ατλέτικο Μαδρίτης, Οσασούνα και Εσπανιόλ - καταθέτει τη θέση του Άλαν Πουλίδο στο γήπεδο αλλά και τα δυνατά του σημεία, ενώ εκφράζει την πεποίθηση ότι θα προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα.

"Είναι επιθετικός περιοχής με ο,τι κι αν σημαίνει αυτό. Είναι αυτός που θα περιμένει την μπάλα στο κατάλληλο σημείο, αλλά επίσης κι αυτός που θα κάνει την κίνηση στην περιοχή ώστε να αποφύγει το μαρκάρισμα του αμυντικού.

Τα δυνατά του σημεία; Ταχύτητα, δύναμη και... γκολ. Αν δεν είχε το τελευταίο ούτε θα έπαιρνε τη μεταγραφή, ούτε θα πήγανε στο Μουντιάλ, ούτε θα έκανε αυτό το όνομα.

Πάντα όταν περνάς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ελλοχεύει ο κίνδυνος της προσαρμογής. Αλλά, είναι στο χέρι του να αποδείξει ότι μπορεί να προσαρμοστεί. Το ότι ήταν ανενεργός για μεγάλο χρονικό διάστημα αποτελεί μειονέκτημα αλλά νομίζω ότι θα του δοθεί χρόνος."

Από την πλευρά του ο διεθνής Μεξικανός μέσος της Πόρτο, Έκτορ Ερέρα, κλήθηκε να σχολιάσει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στην "τρικολόρ", Άλαν Πουλίδο.

"Ο Άλαν είναι ένας μεγάλος συμπαίκτης και ένας πολύ καλός φίλος. Είναι πολύ καλό παιδί. Από ποδοσφαιρικής άποψης είναι πολύ δυναμικός, πολύ δυνατός. Έχει εύκολα το γκολ, είναι γκολτζής και έχει πολύ καλό κοντρόλ της μπάλας. Η τεχνική του είναι πραγματικά πολύ εξαιρετική. Δυνατό του σημείο είναι επίσης το ψηλό παιχνίδι, καθώς σκοράρει συχνά με κεφαλιά. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που άξιζε και αξίζει την ευκαιρία στην Ευρώπη.

Δεν είχε ευκαιρία με την εθνική να αγωνιστεί στο Μουντιάλ, αλλά προσωπικά νομίζω ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να προσαρμοστεί στην Ευρώπη και να δικαιώσει την εμπιστοσύνη αυτών που του την έδειξαν."

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :