Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΜΙΤΣΕΛ : ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...



Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για μια ακόμα φορά για τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ, ο οποίος χαρακτήρισε σπουδαία τα όσα πέτυχε στο Λιμάνι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει εκ νέου πως θα ήθελε κάποια στιγμή να προπονήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Πέρυσι, καταφέραμε να φτάσουμε στους 16 κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Σίγουρα, για έναν προπονητή σαν κι εμένα και μια ομάδα σαν κι αυτή, το να μετέχεις στο Champions League και να ανταγωνίζεσαι τόσο δυνατές ομάδες, ήταν σπουδαίο. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα», ανέφερε ο Μίτσελ, για να συνεχίσει σχετικά με ένα άλλο, το οποίο θέλει να εκπληρώσει.

«Ναι, η Ρεάλ είναι ο στόχος μου, δεν το κρύβω. Κάθε πρώην παίκτης θέλει να προπονήσει την πρώτη ομάδα κάποια στιγμή. Αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι εμμονή. Ακόμα και να συνεχίσει έτσι για καιρό με τον Αντσελότι, θα μου πάρει ακόμα χρόνο».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :