Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΜΠΕΝΙΤΕΣ!



Ο Χόρχε Μπενίτες φέρεται να δήλωσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του πως είναι... τρομοκρατημένος μετά τα επεισόδια στο ματς της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την επιθυμία να... αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό!

Ο νεαρός επιθετικος του Ολυμπιακού μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Παραγουάης και αποκάλυψε πως ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς είναι... τρομοκρατημένος με τα επεισόδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

"Η αλήθεια είναι περίπλοκη. Μιλάω με τον μάνατζέρ μου για να μου βρει μία άλλη ομάδα για να αγωνιστώ. Το να έρθω από τόσο μακριά και να είναι έτσι κατάσταση… Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, το ίδιο γίνεται σε κάθε παιχνίδι.

Φοβάσαι να μην τραυματιστείς, καθώς οι φωτοβολίδες περνούν δίπλα από τους παίκτες. Αυτό δεν είναι καλό ούτε για τον παίκτη, ούτε για την οικογένειά του. Όλα αυτά δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο" φέρεται να είπε ο Παραγουανός επιθετικός του Ολυμπιακού.

Επίσης, ο εκπρόσωπος του Μπενίτες, Ντιέγκο Σεράτι, χαρακτήρισε... ντροπή τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είπε ότι ψάχνει μία λύση για να φύγει ο πελάτης του από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο ο 23άχρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

* Η ενημέρωση της τελευταίας στιγμής από το Λιμάνι αναφέρει ότι ΔΕΝ έγιναν τέτοιες δηλώσεις από τον Μπενίτες...


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :