Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ... ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΖΕΚΑ!



Ο Ζέκα σε συνέντευξη του στη "Record" σχετικά με όσα έγιναν στη Λεωφόρο και τη διακοπή του πρωταθλήματος έκανε μια... ριζική πρόταση!

Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" είπε πως ..."ελπίζω πως στη συνάντηση της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει μια πιο ριζική λύση και για εμένα αυτή θα ήταν η διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών"!

Αναλυτικά ο Ζέκα είπε:

«Δεν έχει νόημα να σταματήσουμε το πρωτάθλημα εξαιτίας αυτών των επεισοδίων. Θα πρέπει να ληφθούν πολύ πιο σοβαρά μέτρα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Θα είχε περισσότερο νόημα αν αποφάσιζαν τα παιχνίδια να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Αν κάποια στιγμή αποφασίσουν πως θα παίξουμε ξανά, τότε το πρωτάθλημα μαζί με τα πλέι οφ θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο. Το απόγευμα μας είπαν πως η διακοπή θα είναι μόνο για μία εβδομάδα και την επόμενη Τετάρτη θα υπάρξει νέα καθοριστική συνάντηση. Νομίζω πως όλα αυτά τα μέτρα δεν θα αποδώσουν, αν δεν υπάρξει κάποια λύση ώστε οι οπαδοί να φοβούνται να πηγαίνουν στα γήπεδα και να κάνουν επεισόδια. Θα πρέπει γενικά να υπάρξει συναίνεση μεταξύ των ομάδων, αλλιώς δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση.

Δεν έγιναν επεισόδια μόνο στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, αλλά επίσης και μια εβδομάδα νωρίτερα όταν εμείς παίξαμε με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και στη διάρκεια του αγώνα δεχθήκαμε πολλά αντικείμενα, ενώ μέλος της διοίκησης χτυπήθηκε με πέτρα στο κεφάλι.

Ελπίζω πως στη συνάντηση της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει μια πιο ριζική λύση και για εμένα αυτή θα ήταν η διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών. Προς το παρόν βέβαια δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να περιμένουμε. Νομίζω πως η αναβολή μιας ή δύο ή τριών αγωνιστικών λειτουργεί σε βάρος του Παναθηναϊκού, καθώς προερχόμαστε από ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά και μπορούμε να πιέσουμε τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, κάτι που δεν γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την αγωνιστική μας άνοδο. Από όσα γνωρίζω, υπάρχουν κάποιες συζητήσεις με άλλες ομάδες για τη διεξαγωγή κάποιοι φιλικού για να διατηρήσουμε ρυθμό πριν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :