Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΚΑΙ ΠΕΡΕΪΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Μια μικρή ένταση δημιουργήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Βίτορ Περέιρα, μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, παρουσία του Κώστα Καραπαπά.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τελειώσει τις δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε την πρωτοβουλία να αναφερθεί στο συμβάν που έλαβε χώρα με τον μασκοφόρο οπαδό στον αγωνιστικό χώρο, πριν την έναρξη του αγώνα. Εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και, μάλιστα, ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ παρενέβη για να διευκρινίσει ότι κάθε προπονητής έχει δικαίωμα να επιθεωρεί το γήπεδο πριν το παιχνίδι, ενώ μίλησε για τον τραυματισμό του υπεύθυνου ασφαλείας της Σούπερ Λίγκας και του Κασάμι χαρακτηρίζοντας "ζούγκλα" την κατάσταση στη Λεωφόρο.

Στη συνέχεια, με αφορμή το περιστατικό του Περέιρα με τον οπαδό, ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας "Πράσινης" θέλησε να κάνει μια ερώτηση προς τον προπονητή του Ολυμπιακού για τη χειρονομία "έλα" που φέρεται να έκανε ο Πορτογάλος προς τον οπαδό των "πράσινων".

Σε εκείνο το σημείο το λόγο πήρε ξανά ο Κώστας Καραπαπάς, ρωτώντας να μάθει ποια ήταν η χειρονομία αλλά και το Μέσο που εκπροσωπούσε ο δημοσιογράφος. Ακολούθησε η απάντηση του εκνευρισμένου Περέιρα και μετά το τέλος της συνέντευξης ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, αν και είχε αποχωρήσει από τα μικρόφωνα, επανήλθε σχολιάζοντας… "μάλλον θα θέλατε να τον φοβάται, αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός, δεν φοβόμαστε ούτε κουκουλοφόρους, ούτε ξεκουκούλωτους…".

Δείτε μετά το 12:20 του παρακάτω βίντεο...



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :