Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΣΤΟΥΣ 37 ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΜΟΥΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΩΝ... ΜΕΓΑΛΩΝ!



Υπό το βλέμμα των Πρίντεζη, Σλούκα, Παπαπέτρου, Αγραβάνη, Τσαϊρέλη και Καββαδά οι Έφηβοι του Ολυμπιακού έκαναν το 2-1 απέναντι στην ομάδα του ΑΟΠ Φαλήρου το βράδυ της Τρίτης στο ΣΕΦ επικρατώντας με 75-54 στην προημιτελική φάση της Α ΕΣΚΑΝΑ.

Η νίκη αυτή φέρνει την ομάδα του Αντώνη Κουρμούλη στους «4» του πρωταθλήματος όπου και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας.

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών θα λάβει χώρα την Παρασκευή 27 Μαρτίου στο κλειστό Εθνική Αντιστάσεως.

Η ομάδα των Εφήβων πραγματοποιεί μία αξιοπρεπέστατη πορεία και τώρα απέναντι στην ομάδα της Καλλιθέας, από την οποία προέρχονται τα παιδιά που στελεχώνουν χρόνια τα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδας, θα παλέψει για το καλύτερο.

Κορυφαίος για τους Έφηβους ήταν ο Βασίλης Μουράτος με 37 πόντους και 5 τρίποντα όντας ο ηγέτης των ερυθρόλευκων. Καλοί ήταν και Ντίνος Ολύμπιος και ο Στράτος Καλογερίας με 12 πόντους και 8 αντίστοιχα, σε μία καλή βραδιά για τους νεαρούς του Ολυμπιακού που έδειξαν από την αρχή να μην έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα.

Δεκάλεπτα: 21-19, 41-31, 57-39, 75-54

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
(Κουρμούλης) Τσάπατζης, Ανδριώτης, Γκούβρας 2, Παπαγεωργίου 3, Τουρλίδας, Κοντραφούρης 4, Παντελάκης 7 (1), Ολύμπιος 12 (2), Καλογερίας 8 (4 κοψ., 7ρ), Ταφιλη, Τσουκάτος 2 (7 ρ), Μουράτος 37 (5τρ., 4ας, 3 κλ).



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :