Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ... «ΠΝΙΞΙΜΟ» ΚΑΙ Η ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕΞΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ!



Ο Κώστας Μέξας εξήρε την προσπάθεια των παικτών του παρά τα προβλήματα που τους έβαλε ο Ολυμπιακός.

Η πιεστική άμυνα του Ολυμπιακού ήταν η βασική αιτία ης ήττας του ΚΑΟΔ στο ΣΕΦ, όπως ανέλυσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής των φιλοξενούμενων.

Ο Κώστας Μέξας ανέφερε πως, «Γνωρίζαμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική αμυντικά ομάδα, μια ομάδα που διαθέτει μια από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη. Μετά τις απουσίες των Σπανούλη και Σλούκα, γνωρίζαμε πως θα προσπαθούσαν ακόμη περισσότερο στην άμυνα και μέσω της άμυνας θα προσπαθούσαν να ανοίξουν τον ρυθμό και στην επίθεση. Εμείς μπήκαμε με δισταγμό στο ματς, ιδιαίτερα στην επίθεση. Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ στο πρώτο δεκάλεπτο και ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του ματς. Στη συνέχεια ανεβάσαμε την αμυντική μας συγκέντρωση και συμπεριφορά. Ξέραμε όμως, πως αν δεν είχαμε την απαιτούμενη διάρκεια, ο Ολυμπιακός θα υπήρχαν στιγμές που θα μας “έπνιγε”, όπως και τελικά συνέβη. Θεωρώ, όμως, πως τα παιδιά πάλεψαν αρκετά. Το ότι παλέψαμε ως τα τελευταία δευτερόλεπτα σε άμυνα και επίθεση θεωρώ πως κάτι λέει για το χαρακτήρα αυτής της ομάδας. Αυτά για το παιχνίδι, θέλω να ευχηθώ στον κόουτς και τον Ολυμπιακό, να επανέλθουν οι τραυματίες, να είναι υγιείς και να παίξουν όλοι μαζί για να καταφέρουν να επιτύχουν τους στόχους τους».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :