Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΠΩ, ΠΩ, ΓΛΕΙΨΙΜΟ... ΠΕΙΤΕ, ΡΕ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!



Φορτωμένος ο Νίκος Αλέφαντος στη στήλη του στο "sportdog.gr" με όσα λέγονται και γράφονται για Μαρκαριάν και Εθνική ομάδα. Τρελό κράξιμο σε Αθανασιάδη. "Μόνο η προβιά του έλειπε", για τον Κυριάκο!

Αναλυτικά :

Γλείψιμο στον Μαρκαριάν, πω πω, γλείψιμο, πείτε ρε την αλήθεια. Είδατε το ματς; Θα τα αναλύσω ένα προς ένα. Καταρχήν την Ουγγαρία την περίμενα ότι δεν θα είναι καλύτερη ομάδα, αδιανόητο να μας περνάει 6 βαθμούς αυτή η ομαδούλα! Μία ομαδούλα, αν την έβλεπε από τον ουρανό ο Πούσκας θα έκλαιγε. Αργή ομάδα, ακόμα και ο Σάμαρης φαινόταν πιο γρήγορος!

Η άμυνά μας ήταν καλή, μόνο εκεί έχουμε παίκτες αξίας, ο Καρνέζης ήταν καλός, τα δύο στόπερ Μανωλάς, Παπασταθόπουλος είναι κλάση, ο Τοροσίδης ήταν καλός, και ο Σταφυλίδης ήταν βελτιωμένος σε σχέση με τον παίκτη που έπαιζε στον ΠΑΟΚ.

Τι δουλειά έχεις με αυτήν την ομαδούλα όπου θέλεις μόνο νίκη για να καλύψεις χαμένο έδαφος, να βάζεις τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στα χαφ. Μόνο η …προβιά του έλειπε! Βαρύς παίκτης, αυτός είναι μόνο για στόπερ.

Είναι που είναι δραματικά τα χαφ μας, δε βγάζει χαφ πια το ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ στο παρελθόν έχουν βγει παικταράδες, βάζει και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο εκεί. Ποιος θα πετάξει πάσες. Έπρεπε να το αλλάξει αυτό. Το είδε ένα ολόκληρο ημίχρονο, αλλά δεν το άλλαξε ούτε στο δεύτερο.

Δεν έχεις οργανωτή στα χαφ. Όταν παίζεις με Κυριάκο Παπαδόπουλο, Σάμαρη και Κονέ, εδώ τελειώνει κάθε συζήτηση. Αν το έλεγαν αυτό πριν λίγα χρόνια θα ήταν ανέκδοτο. Δεν θα πω για Δομάζο, Κούδα, Δεληκάρη και τόσους παικταράδες, θα πω ότι στην ομάδα του Ρεχάγκελ αυτοί δεν θα υπήρχαν στα χαφ.

Πάμε τώρα πιο μπροστά. Εδώ έγιναν εγκληματικές αλλαγές. Έβγαλε τον Φετφατζίδη που ήταν ο καλύτερος παίκτης για να βάλει τον Γιαννιώτα! Έβγαλε και τον Λάζαρο για να βάλει τον Φορτούνη. Τι δουλειά έχουν αυτοί στην Εθνική σε αυτό το κρίσιμο ματς; Τη νίκη θέλεις, μια χαρά έπαιζαν αυτοί που έβγαλες. Άλλο ήταν το πρόβλημα, χαμπάρι δεν πήρες;

Το πρόβλημα ήταν ο σέντερ φορ! Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω σέντερ φορ σε τέτοιο επίπεδο να μην ακουμπάει την μπάλα! Να μην μπορεί να σταματήσει έστω την μπάλα, να κάνει ένα κοντρόλ, να γυρίσει. Άτεχνος, αργός, ανύπαρκτος ήταν ο Αθανασιάδης, περιμένει μόνο να του έρθει η μπάλα να τη σπρώξει.

Καλά ρε Μαρκαριάν, έχεις τρελαθεί; Έχεις τον Καρέλη σε αυτό το ματς και δεν τον βάζεις; Άλλες δύο ώρες να έπαιζε η Εθνική γκολ δεν έβαζε. Το γκολ σου έλειπε. Δεν είχες πρόβλημα με τα άκρα, μια χαρά έπαιζαν. Τι αλλαγές πήγες και έκανες, αντί να βάλεις μέσα τον Καρέλη; Ας τους έβαζες και τους δύο φορ μέσα. Ή ας πέταγες τον άλλο έξω. Δεν υπάρχει στην ανθρωπότητα σέντερ φορ που να μην ακουμπάει την μπάλα!


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :