Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΟ CLASICO ΚΑΙ... +4! *VIDEOS*



Σε ένα μοιρασμένο από πλευράς... εντυπώσεων clasico, η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη στα σημεία και με γκολ των Ματιέ και Σουάρες νίκησε 2-1 τη Ρεάλ και έγινε μεγάλο φαβορί για τον τίτλο (+4)! Δοκάρι στο 0-0 ο σκόρερ Ρονάλντο, πολλή κλωτσιά και... γκρίνια για διαιτησία!

Ο Λουίς Σουάρες πήρε στην... πλάτη του την Μπαρτσελόνα και την οδήγησε στη νίκη στο «Καμπ Νου» και πλέον η κούπα του πρωταθλήματος εξαρτάται αποκλειστικά από τους Καταλανούς!

Φοβερό clasico στην Βαρκελώνη με την «βασίλισσα» να κάνει ό,τι θέλει τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο και τους «μπλαουγκράνα» να χάνουν ανεπανάληπτες ευκαιρίες για να συντρίψουν την αντίπαλό τους στο δεύτερο.

Το σκορ άνοιξε στο 19ο λεπτό έπειτα από στημένη φάση ο Ζερεμί Ματιέ, ενώ με την συμπλήρωση μισής ώρας (31’) ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε για τους Μαδριλένους. Σε ένα σημείο όπου οι Καταλανοί δεν φαίνονταν ιδιαίτερα ...απειλητικοί «χτύπησε» ο Σουάρες κάνοντας το 2-1 στο 56’.

Αριθμός ρεκόρ τη φετινή σεζόν για την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», καθώς κόπηκαν 98.760 εισιτήρια.

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Μπράβο, Άλμπα, Πικέ, Ματιέ, Άλβες, Μαστσεράνο, Ράκιτιτς (76’ Μπουσκέτς), Ινιέστα (80’ Τσάβι), Νεϊμάρ (85' Ραφίνια), Μέσι, Σουάρες

Στον πάγκο: Τερ Στέγκεν, Πέδρο, Μπαρτρά, Αντριάνο

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Μαρτσέλο, Πέπε (73’ Βαράν), Ράμος, Καρβαχάλ, Κρόος, Μόντριτς (88' Λούκας Σίλβα), Ίσκο (80’ Χεσέ), Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Στον πάγκο: Νάβας, Τσιτσαρίτο, Αρμπελόα , Ιγιαραμέντι

Δείτε τα βίντεο:








Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :