Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΤΟΜΙΤΣ : ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΙΞΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ!



Τα λόγια του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο ημίχρονο άγγιξαν την... ψυχή των παικτών σύμφωνα με τον συνεργάτη του στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του ματς με την Μπαρτσελόνα έπαιξε η ομιλία του Γιάννη Σφαιρόπουλου στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, σύμφωνα με τον Μίλαν Τόμιτς.

«Πιστεύω ότι σε όλη τη σειρά των παιχνιδιών ήμασταν καλύτεροι από την Μπαρτσελόνα. Και τις τρεις νίκες που κάναμε τις κάναμε επειδή ελέγξαμε το παιχνίδι. Ακόμα και σήμερα είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αυτά τα ματς δεν κερδίζονται από το πρώτο λεπτό. Παίξαμε με μια καλή και έμπειρη ομάδα, δεν ήταν εύκολο. Αλλά και εμείς έχουμε έμπειρους παίκτες με εικόνες και στο τέλος με κρίσιμα σουτ, καταλαβαίνεις πως αυτά τα ματς είναι για τις μεγάλες προσωπικότητες» επεσήμανε αρχικά ο βοηθός του Σφαιρόπουλου στον πάγκο των ερυθρόλευκων.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι μεγάλο πράγμα η πρόκριση στο Final Four και όταν έρθει η ώρα του τότε πρέπει να ετοιμαστούμε για τον ημιτελικό. Πρέπει να χαρούμε αυτή την πρόκριση. Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να αναφέρουμε το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια. Ο κόουτς μπήκε στα αποδυτήρια και τους είπε να παίξουμε με την καρδιά, σαν Ολυμπιακός. Άγγιξε την ψυχή τους. Τώρα έχουμε άλλο ένα Final Four μπροστά μας. Είναι μεγάλη υπόθεση. Έχουμε 25% πιθανότητες, όπως όλες οι ομάδες. Έχουμε κι άλλα ματς μπροστά μας».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :