Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΑΥΤΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο... ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΝΑΒΑΡΟ!



Δύσκολο για κάθε ομάδα είναι να νικήσει στο ΣΕΦ όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα

Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα-αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, τόνισε πως ο Ολυμπιακός «μίλησε» στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ανασύνταξη στους «μπλαουγκράνα».

«Δώσαμε τα πάντα και παλέψαμε σκληρά. Φτάσαμε κοντά στη νίκη όταν ξεφύγαμε με πέντε πόντους λίγο πριν το τέλος, αλλά ο Ολυμπιακός μίλησε στις κρίσιμες στιγμές. Είναι δύσκολο να νικήσεις εδώ. Συμμερίζομαι την απογοήτευση του κόσμου της Μπαρτσελόνα. Έτσι αισθάνομαι κι εγώ και τους καταλαβαίνω απόλυτα. Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε μετά από αυτή τη δύσκολη στιγμή. Τώρα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το πρωτάθλημα» επεσήμανε μετά το τέλος του αγώνα ο αρχηγός των Καταλανών, ο οποίος... βιάστηκε πριν την αναμέτρηση να δώσει ραντεβού στη Μαδρίτη (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :