Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΝΑΒΑΡΟ : ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ!



Σίγουρος ότι η Μπαρτσελόνα θα κάνει το μπρέικ στον 4ο προημιτελικό με τον Ολυμπιακό και θα στείλει τη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας σε 5ο παιχνίδι στη Βαρκελώνη είναι ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο αρχηγός των Καταλανών μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» και δε... δίστασε να εκφράσει την πίστη του στην ομάδα του παρά το κατά της 2-1.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι καλά. Θεωρώ ότι κάνω καλή σειρά. Κάποιες φορές, παίρνω περισσότερα σουτ και κάποιες όχι», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός γκαρντ και πρόσθεσε:

«ο Ολυμπιακός παίζει επιθετική άμυνα και με άλματα πάνω σε εμένα συνεχώς».

«Θα είναι ένα σημείο αναφοράς. Είναι το μεγαλύτερο ματς της χρονιάς μέχρι στιγμής, αυτό είναι ξεκάθαρο. Και το να χάσουμε θα είναι απογοήτευση», συνέχισε ο Ναβάρο και κατέληξε:

«Είμαι πολύ καλά. Θέλω να ξεκινήσει το ματς από τώρα. Πιστεύω στην ομάδα, βλέπω ψυχή για μάχη. Πρέπει να τους φτάσουμε σωματικά και ψυχικά και να είμαστε πιο δυνατοί από αυτούς. Τα λέμε στη Μαδρίτη».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :