Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΝΤΑΝΣΤΟΝ : ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ... 150% ΜΑΖΙ ΤΟΥ!



Ο Μπράιαντ Ντάνστον... κοιμάται ήσυχος με την προσπάθεια στο Final 4 της Ευρωλίγκας, αλλά θα κοιμάται ακόμη καλύτερα, αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α1.

Το blog του 29χρονου Αμερικανού σέντερ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ με αφορμή το Game 1 της πρώτης φάσης των playoffs της Α1 απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας (21/5, 19:00/ΟΤΕ Sport 4) στο ΣΕΦ:

Καλησπέρα σε όλους σας,

Χαίρομαι που τα λέμε ξανά μετά από καιρό, αλλά στεναχωριέμαι που δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής. Κοιτώντας πίσω στον χρόνο, όμως, μπορώ να παραδεχτώ πως το ταξίδι ήταν υπέροχο. Και τι δε ζήσαμε και φέτος. Στο τέλος, όμως, μας έμεινε μία πικρή γεύση.

Τώρα είναι στο χέρι μας ν' αντιστρέψουμε την κατάσταση και να τα δώσουμε όλα για το Πρωτάθλημα. Ο αρχηγός μας είπε μετά το τέλος του τελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης πως είναι κρίμα αυτή η ομάδα να μη πάρει κάποιο τίτλο φέτος. Και συμφωνώ... 150% μαζί του. Γι' αυτό και θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Απέχουμε 8 βήματα απ' το να τα καταφέρουμε. Δηλαδή 8 νίκες. Δεν κοιτάμε, όμως, τόσο μακριά. Αυτή τη στιγμή έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη σειρά με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Τίποτε άλλο. Θα 'ναι δύσκολο να γυρίσει ο διακόπτης άμεσα, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να συμβιβαστούμε. Δε μπορεί να γίνει κάτι άλλο στην παρούσα φάση.

Στη Μαδρίτη δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε, δώσαμε όλη μας την ενέργεια και γι' αυτό τουλάχιστον νιώθουμε κάπως καλά γιατί ξέρουμε ότι δώσαμε τα πάντα και μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι, μια και τα δώσαμε όλα, αλλά χάσαμε. Κι η ήττα μέσα στον αθλητισμό είναι. Αύριο, λοιπόν, μπαίνουμε σε ρυθμός ελληνικών playoffs, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις αναμετρήσεις με τον Κόροιβο Αμαλιάδας με την απαιτούμενη σοβαρότητα, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που 'ναι η πρόκριση στα ημιτελικά.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :