Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ! *ΗΧΗΤΙΚΟ*



Η κούραση ήταν μεγάλη. Η απογοήτευση ακόμη μεγαλύτερη. Ωστόσο ο πιλότος-φίλαθλος του Ολυμπιακού στην πτήση της επιστροφής της ομάδας από τη Μαδρίτη με λίγα λόγια μετέφερε πώς αισθάνονται όλοι οι οπαδοί των ερυθρόλευκων για την πορεία στη φετινή Ευρωλίγκα και την παρουσία της στον τελικό του Final Four.

«Ο χθεσινός τελικός μάς άφησε μια μικρή πικρή γεύση, αλλά μην ξεχνάμε πως φτάσαμε εκεί αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα με τρεις συνεχείς νίκες και την ΤΣΣΚΑ εδώ, στο Final Four. Το να φτάσεις στον τελικό και να είσαι δεύτερος δεν είναι μικρό και δεν είναι αμελητέο. Για όλους εμάς εδώ εσείς θα παραμείνετε η ομάδα της καρδιάς μας, είστε και θα παραμείνετε οι πρωταθλητές για μας. Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα, τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τους παράγοντες που μας έδωσαν αυτή τη χαρά», ανέφερε ο πιλότος προκαλώντας το αυθόρμητο χειροκρότημα των μελών της αποστολής.

Ακούστε το μήνυμα του πιλότου στην πτήση επιστροφής του Ολυμπιακού από τη Μαδρίτη μετά τη δεύτερη θέση του στο Final Four και το αυθόρμητο χειροκρότημα των μελών της αποστολής στο ηχητικό του "sport-fm.gr":





Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :