Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

«ΒΟΜΒΕΣ» ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7!



Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη σήμερα το Παγκόσμιο Συνέδριο της «Θύρας 7» στο «Γ. Καραϊσκάκης» παρουσία και του Βαγγέλη Μαρινάκη τον οποίο υποδέχθηκαν οι εκπρόσωποι των οργανωμένων με ενθουσιασμό, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Αρχικά ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρόλευκωμ υπογράμμισε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι η ομάδα κατέχει την υψηλότερη θέση της ιστορίας της στην Ευρώπη και περιλαμβάνεται στις 22 καλύτερες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.

Επίσης, ενημέρωσε τους οπαδούς ότι, όπως είναι ευρέως γνωστό, εδώ και αρκετές ημέρες τα διοικητικά ζητήματα και τη λειτουργία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αναλάβει μια Επιτροπή από πρόσωπα τα οποία ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού εμπιστεύεται απόλυτα και για μια ακόμα φορά τόνισε τη στήριξή του στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος προέρχεται από το συνδεσμιακό κίνημα και ο οποίος μετά από χρόνια προσφοράς και επιτυχιών στα ερασιτεχνικά τμήματα, έχει πλέον σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε μια ακόμη ευκαιρία να δηλώσει και σε αυτή την παρουσία του την απόλυτη στήριξή του στους συνεργάτες του.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά, δεν… άνοιξε πολύ τα χαρτιά του. Αναφέρθηκε στον Άλαν Πουλίδο για τον οποίο είπε πως θα πρέπει να λογίζεται ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και μάλιστα ήταν το μοναδικό όνομα, μεταγραφικά, που αναφέρθηκε.

Επίσης τόνισε πως «θα γίνουν 4 σίγουρες καλές μεταγραφές κι από ‘κει και έπειτα θα προστεθούν άλλες 2 εφόσον όντως φύγουν οι Κασάμι και Ντουρμάζ».

Οι θέσεις στις οποίες θ’ αγωνίζονται οι (τουλάχιστον) τέσσερις παίκτες που θ’ αποκτηθούν είναι κεντρικός αμυντικός, αμυντικός χαφ, αριστερό εξτρέμ και επιθετικός.

«Είμαστε κοντά σε καλές μεταγραφές», τονίστηκε από κοινού με τον Μιχάλη Κουντούρη ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, έγινε λόγος και για την κατάσταση της χώρας και τις δραματικές ώρες που διανύουμε.

«Να δούμε και τί θα γίνει με τη χώρα. Όπως και να ‘χει πάντως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό», υπογραμμίστηκε από τα χείλη του ισχυρού άνδρα του Θρύλου που διαβεβαίωσε τον κόσμο πως θα είναι εγγυητής του μέλλοντος του συλλόγου.

«Ελπίζω το καλύτερο για τη χώρα μας σε αυτή τη στιγμή της δοκιμασίας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Όσο για τον Ολυμπιακό μας να ξέρετε ότι θα είναι πρωταθλητής, όπως το επιβάλλει η ιστορία του και όπως επιθυμούμε όλοι μας».

Όσον αφορά στο θέμα προπονητή, ειπώθηκε ξανά, από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη και, πλέον, σημαντικό στέλεχος της ΠΑΕ, Μιχάλη Κουντούρη, πως ο Μάρκο Σίλβα (δεν αναφέρθηκε το όνομά του αλλά… ήταν ξεκάθαρο) θα αναλάβει την ομάδα και θα την οδηγήσει στην επόμενη μέρα. Ο Πορτογάλος, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, αναμένεται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στην Ελλάδα για να τελειώσει και τυπικά το θέμα της συνεργασίας.

Τέλος, όσον αφορά στην απολογία του στον ανακριτή, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έδειξε σίγουρος πως δεν έχει να φοβηθεί κάτι και προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου μεταξύ 10 και 20 Ιουλίου στην οποία θα μιλήσει για όλα.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :