Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΝΤΑΝΣΤΟΝ : ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ... ΗΜΟΥΝ ΛΑΘΟΣ!



Ο Μπράιαντ Ντάνστον μιλάει στο "Eurohoops.net" για πρώτη φορά μετά το... «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό και τη συμφωνία του με την Εφές και αποκαλύπτει το παράπονο του για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.

Μετά από δυο επιτυχημένες σεζόν στο Ολυμπιακό, όπου κατέκτησε ισάριθμα βραβεία καλύτερου αμυντικού στην Ευρωλίγκα, ο Αμερικανός σέντερ αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στην Εφές.

Οι ερυθρόλευκοι του κατέθεσαν δελεαστική πρόταση για διετές συμβόλαιο, αλλά ο Ντάνστον επέλεξε να δεχθεί την προσφορά της Εφές.

Ποια είναι τα πρώτα του συναισθήματα μετά από αυτή την απόφαση;
«Είμαι έτοιμος για αυτή τη μεγάλη πρόκληση. Ξέρω ότι θα είναι εκπληκτικά. Εχω ακούσει πολλά καλά πράγματα για τον κόουτς Ιβκοβιτς από πρώην παίκτες του. Και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του».

Γιατί τελικά επέλεξες την Εφές και όχι τον Ολυμπιακό;

«Ηταν πιστεύω θέμα χαμένης επικοινωνίας. Περίμενα περισσότερα από τον Ολυμπιακό, μια μεγαλύτερη προσπάθεια να με κρατήσουν στον Πειραιά. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε πριν τελειώσει η σεζόν, αλλά δεν λειτούργησε. Τι μπορούσα να κάνω λοιπόν;»

Αν για παράδειγμα ο Ολυμπιακός σου έκανε πρόταση κατά τη διάρκεια της σεζόν, θα έμενες;

«Θα μπορούσαμε να το πούμε αυτό. Μπορούμε να υποθέσουμε πολλά. Τώρα όμως, πιστεύω ότι έκανα τη σωστή επιλογή και ανυπομονώ για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου».

Ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης ζήτησαν λίγο μετά την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό να μείνει η ομάδα ίδια όσο γίνεται περισσότερο. Και η διοίκηση σου έκανε πρόταση για να μείνεις. Γιατί δεν συνέβη τελικά αυτό και με σένα και με τον Κώστα;

«Και εγώ αυτό πίστευα, ότι θα έμενα. Ημουν λάθος. Εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό, αλλά κοιτάω μπροστά και σκέφτομαι πια τι θα κάνω στην καριέρα μου με την καινούργια μου ομάδα. Και για τον Κώστα, δεν ξέρω αν μιλούσαν νωρίτερα μαζί του, ίσως να λυνόταν το θέμα. Αν κάποιος σου λέει ότι θέλει να μείνει στην ομάδα, πρέπει να πας και να του μιλήσεις».

Τώρα θα παίξεις απέναντι στον Κώστα στο τουρκικό πρωτάθλημα. Δεν είναι αρκετά παράξενο;
«Είναι, αλλά ξέρω πως παίζει εκείνος στην επίθεση και εκείνος ξέρει πως παίζω εγώ στην άμυνα, οπότε θα είναι δύσκολο και για του δυο μας όταν βρεθούμε αντίπαλοι. Θα είναι σίγουρα μια ωραία χρονιά».

Τι θα σου μείνει από τα δυο αυτά χρόνια στον Ολυμπιακό;

«Σίγουρα το πρωτάθλημα, ότι ήρθαμε όλοι πιο κοντά. Δουλέψαμε σκληρά όλη τη σεζόν, ιδρώσαμε στην προπόνηση, είδαμε πολλές ώρες βίντεο και πραγματικά εκτίμησα τους συμπαίκτες μου. Δεν θα τους ξεχάσω αλλά πρέπει να πάω παρακάτω».

Το παράσημο του βραβείου του καλύτερου αμυντικού για δυο σερί σεζόν, πιστεύεις σε βοήθησε ακόμα περισσότερο;

«Είναι μια καλή ανάμνηση, αλλά είναι μια προσωπική διάκριση και μένα με νοιάζουν περισσότερο οι τίτλοι. Είναι μεγάλη τιμή, αλλά το πρωτάθλημα, είναι μεγαλύτερο κατόρθωμα για μένα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :