Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Η... ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΙΛΕΪΝΙ ΣΕ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!



Ο Μάλκολμ Ντιλέινι δεν άφησε ασχολίαστο ένα ειρωνικό... «τιτίβισμα» ενός οπαδού του Ολυμπιακού και φρόντισε να του απαντήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!

Αρκετές φήμες ήθελαν τον Μάλκολμ Ντιλέινι να «συνδέεται» εκ νέου με τον Ολυμπιακό. Το… φλερτ, όμως, ανάμεσα στις δύο πλευρές όπως όλα δείχνουν δεν θα προχωρήσει, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ αξιώνει μεγάλο χρηματικό ποσό. Αυτό, όπως φάνηκε, δεν άρεσε σε έναν οπαδό των ερυθρόλευκων, ο οποίος προέτρεψε τον πρώην παίκτη της Μπάγερν Μονάχου να μείνει στη Ρωσία και τους -40 βαθμούς Κελσίου.

Κάπου εκεί, λοιπόν. ήρθε η απάντηση από πλευράς Ντιλέινι…

«Συγνώμη, είχαμε καλό καιρό και μην ανησυχείς σχετικά με το πόσο αγαπώ τη ζωή μου. Ανησύχησε για τη δική σου. Ευχαριστώ φίλε», ήταν το άκρως ειρωνικό tweet του βραχύσωμου γκαρντ της Λοκομοτίβ Κουμπάν, που δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση προς το πρόσωπό του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :