Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

«ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ»



Ο πρόεδρος της Αντάλιασπορ, Γκιουλτεκίν Γκεντσέρ, ισχυρίστηκε πως η απόκτηση του Ροναλντίνιο βρίσκεται... σε καλό δρόμο, ενώ είναι κρίσιμη η αυριανή μέρα!

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο πρώτος κύκλος συζητήσεων ανάμεσα στον αδερφό και ατζέντη του Ροναλντίνιο, Ασίς, με τον πρόεδρο της Αντάλιασπορ, Γκιουλτεκίν Γκεντσέρ.

Ο «ισχυρός άνδρας» του τουρκικού συλλόγου, τόνισε πως συναντήθηκε με τον Ασίς στην Κωνσταντινούπολη, όπου υπήρξε κατ'αρχήν συμφωνία.

«Ο αδερφός του Ροναλντίνιο ήρθε και με βρήκε στην Κωνσταντινούπολη. Κουβεντιάσαμε όλες τις λεπτομέρειες, ενώ του εξέφρασα το σοβαρό ενδιαφέρον της Αντάλιασπορ για την απόκτηση του.

Υπάρχει συμφωνία. Ζητούν το λιγότερο διετές συμβόλαιο. Περιμένουμε αύριο τον Ροναλντίνιο στην Αττάλεια για να συζητήσουμε όλοι μαζί», είπε χαρακτηριστικά ο Γκεντσέρ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :