Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

«ΔΥΣΚΟΛΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΙΝΟ!



Ο Στέφανος Καπίνο είναι εδώ και λίγο καιρό μέλος του Ολυμπιακού και φιλοδοξεί να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται να διακριθεί με τα ερυθρόλευκα, ευελπιστώντας κάποια στιγμή να πάρει και φανέλα βασικού.

Για να γίνει, βέβαια, αυτό, απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από τον Καπίνο, ο οποίος προέρχεται από μια σεζόν που δεν πήρε καθόλου παιχνίδια στη Μάιντς. Είναι λογικό, επομένως, ο 21χρονος γκολκίπερ να καλείται να καλύψει το... χαμένο έδαφος και να δουλέψει πολύ σκληρά αν θέλει να γίνει το "νούμερο 1" στον Ολυμπιακό.

Γι΄ αυτό και οι πρώτες του ημέρες με τη φανέλα του Θρύλου είναι πολύ... επίπονες! Ο Αλέκος Ράντος "τρέχει" καθημερινά τον διεθνή τερματοφύλακα και όπως αναφέρουν στο Λιμάνι τού έχει βγάλει στην κυριολεξία το λάδι!

Οι προπονήσεις του Καπίνο είναι εξαντλητικές και σκοπό έχουν να βελτιώσουν τις αδυναμίες του νεαρού τερματοφύλακα, αλλά και να τον κάνουν να καταλάβει ότι αν θέλει να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να ...τα δώσει όλα! Το πρόγραμμα που ακολουθεί ο 21χρονος γκολκίπερ είναι ιδιαιτέρως επίπονο και όπως λέγεται μετά το τέλος της προπόνησης ο παίκτης δυσκολεύεται ακόμα και να περπατήσει!

Φυσικά και δεν πρόκειται για κάποιο ...καψώνι στον Καπίνο! Αντίθετα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πιστεύουν πολύ στα προσόντα και στις δυνατότητές του και αυτός είναι ο λόγος που τον προπονούν τόσο σκληρά. Αν τα καταφέρουν, πάντως, θα φανεί στο χορτάρι...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :