Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ο ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ, Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Η... ΕΞΤΡΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


O καύσωνας έχει κάνει την εμφάνισή του και μου έχει κάνει τη ζωή δύσκολη, αλλά ακόμη δε μ'έχει βαρέσει... κατακέφαλα, ούτε και θέλω να σας κάνω το καλοκαίρι... δύσκολο.

Μετά λοιπόν τις απαραίτητες... διαβεβαιώσεις, θα προσπαθήσουμε ν'αναλύσουμε το ενδεχόμενο ακόμα μιας προσθήκης στο ρόστερ του Ολυμπιακού όσο και αν φώναζαν κάποιοι (ΠΡΙΝ την απόκτηση του Μιλουτίνοφ) ότι πιθανότατα το ρόστερ μένει ως έχει! 

Το ρόστερ λοιπόν αποδείχθηκε ότι δεν έμεινε ως είχε, όπως σε κάθε τόνο σας τονίζαμε, ενώ αν οι προϋποθέσεις το ευνοήσουν υπάρχει πιθανότητα ακόμα μίας προσθήκης στον Ολυμπιακό.

Ας το δούμε λίγο πιο αναλυτικά...

Πριν ο Στράτος Περπέρογλου υπογράψει στην Μπαρτσελόνα, ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα ρεπορτάζ έλεγαν ότι τον θέλει ο Ολυμπιακός... Έγινε κάτι από τότε που έκανε ξαφνικά τον Ολυμπιακό να μην θέλει ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση; Σύνδεση με την απόκτηση του Μιλουτίνοφ φυσικά και δεν υπάρχει.... παικτικά. Αν υπάρχει κάπου σύνδεση είναι στο μπάτζετ της ομάδας και πουθενά αλλού. Μόνο που πρόεδροι είναι οι Αγγελόπουλοι και αν έχουν την ευκαιρία να είστε σίγουροι ότι δεν θα... τσιγκουνευτούν προκειμένου να δώσουν την έξτρα ώθηση στην ομάδα που λατρεύουν.

Με κλεισμένες τις θέσεις των ξένων, οι επιλογές του Ολυμπιακού μπορούν να είναι μόνο Έλληνες παίκτες. 

Ο Κώστας Καϊμακόγλου θα "κούμπωνε" τέλεια στο φετινό παζλ του Ολυμπιακού, αλλά έχει συμβόλαιο με την Ούνικς Καζάν που είναι σχεδόν απίθανο να σπάσει.

Ο Θανάσης  Αντετοκούνμπο για μία σειρά από λόγους τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν απασχολεί...

Ο Μάικ Μπράμος, για παίκτη που έμεινε εκτός γηπέδων έναν ολόκληρο χρόνο ζητάει τον... ουρανό με τ'άστρα! 

Και πάμε στην τελευταία (;) λύση... Αυτή που θα έριχνε τα τσιμέντα στο ΣΕΦ και που θα έκανε τον κόσμο του Ολυμπιακού να... τρελαθεί. Τον αγαπημένο μας Κώστα Παπανικολάου!

Οι Ρόκετς τον έδωσαν ως ανταλλαγή στους Νάγκετς, μόνο που εκεί υπάρχει ο Γκαλινάρι (ανανέωσε μάλιστα με την ομάδα του Ντένβερ), αλλά και ο Τσάντλερ. Αυτό σημαίνει ότι αν μείνει στο Ντένβερ θα πρέπει να κάνει μεγάλη υπομονή, αν φυσικά οι Νάγκετς δεν τον στείλουν εκ νέου... ανταλλαγή προκειμένου ν'αποκτήσουν κάποιον άλλον παίκτη.

Αν δε συμβεί αυτό, θα πρέπει οι Νάγκετς ν'αποφασίσουν τι σκοπό έχουν για τον Παπανικολάου. Τα 4,8 εκ. δολάρια του συμβολαίου του Έλληνα φόργουορντ δεν είναι απαγορευτικό μεν, αλλά σίγουρα αποτελεί... αγκάθι στην τσέπη του ιδιοκτήτη της ομάδας που έχει τη φήμη του... Σκρουτζ! Μετράει και το τελευταίο δολάριο όπως λένε οι κακιές γλώσσες... Πόσο εύκολο είναι λοιπόν να δώσει 4,8 εκ δολάρια για το... τρίτο φόργουορντ της ομάδας του; Μάλλον καθόλου...

Το πρόβλημα είναι το χρονικό περιθώριο που έχουν οι Νάγκετς, αφού αυτό εκπνέει στις 4/10. Μέχρι αυτή τη μέρα το συμβόλαιο μπορεί να λυθεί χωρίς ο Παπανικολάου να πάρει ούτε... δολάριο.

Αν λοιπόν οι Νάγκετς εξαντλήσουν τα περιθώρια το ΝΒΑ για τον Παπανικολάου θα είναι δύσκολη υπόθεση, αφού όποια ομάδα από τον μαγικό κόσμο τον θέλει δε θα μπορεί να του προσφέρει περισσότερα από 845.000 δολάρια μικτά! Κοντά δηλαδή στις 480.000 δολάρια καθαρά...

Τότε λοιπόν ο δρόμος για την επιστροφή του Παπανικολάου στην Ευρώπη θα άνοιγε... διάπλατα! Πιθανότατα και του Ολυμπιακού... Το γιατί είναι πασιφανές...

Οι ομάδες της Ευρωλίγκας σαφώς και θα έχουν ολοκληρώσει τα ρόστερ τους, ενώ στον -αγαπημένο του Κώστα- Ολυμπιακό θα υπάρχει ανοιχτή η θέση που προοριζόταν για τον Περπέρογλου, όπως είπαμε στην αρχή του άρθρου (αν μέχρι τότε δεν έχει προκύψει κάτι άλλο φυσικά).

Σε ότι αφορά τα ποσά δεν θα κάνουμε καμία αναφορά, πολύ απλά γιατί όλα αυτά είναι... υποθέσεις και ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και οι εκπρόσωποί του μπορούν να κάνουν πολλά τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Εμείς απλά θα σας μεταφέρουμε μία ατάκα του ίδιου του παίκτη που ειπώθηκε στην Σκιάθο, στα τέλη Ιουνίου που έκανε τις διακοπές του εκεί  :

"Ίσως επιστρέψω ξανά στον Ολυμπιακό", ήταν η ατάκα του στις 25/6 συγκεκριμένα, χωρίς φυσικά να το... αναλύσει περισσότερο για το πότε και το πως...

Y.Γ.1 : Η συγκέντρωση της Εθνικής ίσως παίξει το ρόλο της...

Υ.Γ.2 : Όλα τα παραπάνω δε σημαίνουν ότι ο Ολυμπιακός αποκλείεται να κάνει κάποια προσθήκη μέλλοντος Έλληνα διεθνή...

Υ.Γ.3 : Σε περίπτωση επαλήθευσης του παραπάνω σεναρίου (το τονίζω!) καλό θα ήταν να στήσουν οι Αγγελόπουλοι αντίσκηνα στο προαύλιο του ΣΕΦ...







Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :