Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΑΤΑΚΑ ΜΕ... ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Πρόσφατα αναφερθήκαμε στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και την πιθανότητα να κάνει ακόμα μία προσθήκη. Αναφερθήκαμε ξεχωριστά και αναλύσαμε στις περιπτώσεις Καϊμακόγλου, Θανάση Αντετοκούνμπο, Μπράμου και... Κώστα Παπανικολάου. (δείτε το θέμα ΕΔΩ).

Ο Μάνος Μανουσέλης που έχει περάσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού, πολύ πρόσφατα ανέλυσε σε αθλητική ιστοσελίδα τις σκέψεις του για τον τρόπο που χτίζει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος το νέο Ολυμπιακό. Δε θα σταθούμε όμως σε αυτό, όσο και αν σεβόμαστε -και δεν κρύβουμε- ότι θαυμάζουμε τον Μάνο Μανουσέλη για τις γνώσεις και τις αναλύσεις του.

Το συγκεκριμένο άρθρο ο κόουτς Μανουσέλης το έκλεισε με μία ατάκα για τον Ολυμπιακό και τον Κώστα Παπανικολάου που μπορεί να σημαίνει πολλά, αφού ειπώθηκε από άνθρωπο που είναι μέσα στα πράγματα και με πληροφορίες από τις καλύτερες πηγές.

Σας μεταφέρουμε λοιπόν αυτούσια την ατάκα προς... αξιολόγηση και να θυμάστε ότι όταν γράφουμε κάτι δε το κάνουμε για να γεμίσουμε... σελίδες, αλλά επειδή θέλουμε ότι γνωρίζουμε και αφορά το Θρύλο μας να το μεταφέρουμε σε εσάς, τους πιστούς μας αναγνώστες. Μία πληροφορία μπορεί να βγει, μπορεί και όχι για χίλιους διαφορετικούς λόγους, επειδή όμως ζούμε την ίδια αγωνία με εσάς σαν ΟΠΑΔΟΙ του Ολυμπιακού θεωρούμε ότι πρέπει να μοιραζόμαστε τα πάντα.

Στις περιπτώσεις Γιανγκ (δείτε ΕΔΩ) και Μιλουτίνοφ (δείτε ΕΔΩ) πέσαμε 100% μέσα, στην πρώτη περίπτωση ΠΡΙΝ ακόμη αρνηθεί την πρόταση του Ολυμπιακού ο Ντάνστον και στη δεύτερη βγάζοντας το θέμα ΠΡΩΤΟΙ! Tόσο πρώτοι που κάποιες στιγμές είχαμε την αμφιβολία ακόμα και εμείς οι ίδιοι για την "πηγή" που μας μετέφερε την πληροφορία. Ευτυχώς μετά από 24 ώρες ο Μιλουτίνοφ ανακοινώθηκε και εμείς απλά "χρωστάμε" ένα... τραπέζι στην "πηγή" μας!

Ας πάμε όμως στην ατάκα του καλού κόουτς που είναι αυτό που μετράει και... ας ονειρευτούμε αδέρφια : 

"Θα πρέπει τέλος να περιμενουμε αν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο Γιαννης Σφαιρόπουλος έχουν αφήσει κάτι μεγάλο για το τέλος. Με τον Κώστα Παπανικολάου ουσιαστικά ελεύθερο στην αγορά ειναι λογικό ο κόσμος να κάνει τους δικούς του ...υπολογισμούς, με δεδομένο ότι υπάρχει ελεύθερος χώρος στην γραμμή των φόργουορντ..."

Τα συμπεράσματα δικά σας... Εμείς σας εξηγήσαμε ακριβώς τι "παίζει" με την υπόθεση του Παπανικολάου (δείτε το θέμα ΕΔΩ) που σαφώς και θέλει να μείνει στο ΝΒΑ, αλλά καμιά φορά στη ζωή δεν  είναι όλα όπως τα θέλουμε και οφείλουμε να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα... 
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :