Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ... ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ!



Δεν τα... βρήκαν τελικά Άστον Βίλα και Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ο Βούλγαρος που περίμενε εδώ και καιρό κρούση από ομάδα της Premier, δεν κατάφερε να συμφωνήσει και παραμένει χωρίς ομάδα.

Οι επαφές της Άστον Βίλα, που κινήθηκε δυναμικά την Τρίτη για να τον κάνει δικό της, δεν καρποφόρησαν. Μάλιστα, το πρωί της ημέρας, όλα έδειχναν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές καθώς ο Βούλγαρος, το όνομα του οποίου εμπλέχτηκε στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού μέχρι να έλθει στο Λιμάνι ο Σίλβα και να απορρίψει την περίπτωσή του, είχε ταξιδέψει στην Αγγλία για να κλείσει το deal (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Έτσι, οι ελπίδες για τον 34χρονο επιθετικό να συνεχίσει την καριέρα του στο Νησί (αποτελεί μεγάλη επιθυμία του) δείχνουν να... μειώνονται δραματικά. Ωστόσο, ο Μπερμπάτοφ έχει το περιθώριο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, όταν και κλείνουν οι μεταγραφές και για τους ελεύθερους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :