Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ! ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ 1-0! *ΒΙΝΤΕΟ*


Συλλαλητήριο, φωνές, κλάψα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Για την... κατάντια τους και την εικόνα που παρουσιάζουν και γελάει ο κόσμος ούτε λέξη όμως.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη στον αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά και βλέπει πλέον την κορυφή και τον Ολυμπιακό με... κυάλια!

Ο Βέλλιος το γκολ της νίκης για τον Γηραιό, δείτε το από την κάμερα της NOVA, ΕΔΩ.

Το ντεμπούτο Στραματσόνι στον πάγκο των "πράσινων" συνδυάστηκε με ήττα καθώς ο... όλο λόγια και φωνές Παναθηναϊκός έχασε στο Καυταντζόγλειο από τον παθιασμένο Ηρακλή.

Το τέρμα του Βέλλιου στο 23’ χάρισε την πολύτιμη νίκη-ανάσα για τους κυανόλευκους, την ώρα που το "τριφύλλι" έμεινε στους 22 (όσους κι ο Πανιώνιος) και στο... -8 από τον Ολυμπιακό και μάλιστα με ματς λιγότερο.

Δυσλειτουργικό έδειξε το 4-4-2 του Ιταλού τεχνικού, με τους «ακραίους» (Ατζαγκούν-Αμπέντ) να μην μπορούν να παίξουν αυτό το ρόλο, αρκετά αμυντικά προβλήματα (τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και με τους Πράνιτς-Τριανταφυλλόπουλος), ντεμπούτο για Εσιέν που έκανε τα... βασικά, έχοντας πάντως σταθερή απόδοση.

* Κατά τα άλλα... "φοβήθηκε" την κατάντια τους ο Ολυμπιακός και δεν ήθελε να παίξει το ματς στη Λεωφόρο! Τόση παραμύθα! Περαστικά σας...

Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Μπουλούτ (76’ Χαντί), Βέλλιος, Ρομάνο (87’ Περόνε), Πασάς

Παναθηναϊκός: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος (73’ Μαρινάκης), Πράνιτς, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Εσιέν, Ζέκα, Ατζαγκούν (58’ Νίνης), Αμπέντ (86’ Κλωναρίδης), Καρέλης, Μπεργκ

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :