Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΤΑ ΑΠ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΙΝΗΣ... ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Μπορεί να υπάρχουν παραπάνω νεύρα για έναν ποδοσφαιριστή όταν η ομάδα του χάνει, αλλά αυτό που έκανε ο Σωτήρης Νίνης στο παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν επιεικώς... απαράδεκτο!

Βέβαια η πίκρα είναι μεγάλη και το ψύχος από τους -8 που μπορεί σήμερα να γίνει -11 να έχει επηρεάσει τον εγκέφαλό του αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την κίνηση του διεθνή παίκτη, εκτός και αν θέλει να μπει... επικεφαλής του "πράσινου" συλλαλητηρίου, οπότε πρέπει να δώσει και τα... διαπιστευτήριά του στους ανωτέρους του, ώστε να τον... προτιμήσουν!

Πιο συγκεκριμένα και λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναικού σε μία ανύποπτη φάση έριξε εν ψυχρώ κλωτσιά σε αντίπαλό του και τον... σώριασε στο έδαφος.

Αυτή η ενέργεια προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κερκίδας, αλλά και την ...απορία του συμπαίκτη του, Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος μετά τη φάση ρώτησε τον Έλληνα μέσο γιατί χτύπησε με αυτό τον τρόπο τον παίκτη του Ηρακλή.

Την απάντηση δεν την ξέρουμε αλλά... λίγο οπαδιλίκι είναι απαραίτητο εκεί στον ΠΑΟ μιας και δεν τους έχει μείνει τίποτα άλλο πέρα από πίκρα, κλάψα και... "πάντα οι άλλοι φταίνε" άρα ένα... ντου χωρίς φυσικά συνέπειες αφού τελικά αυτοί είναι οι αδικημένοι, το θεωρούν απαραίτητο! Ας μη φανταστούμε καν αν ήταν ανάποδη η φάση και χτύπαγαν με τέοιο απαράδεκτο τρόπο τον Νίνη πόσα λαϊκά δικαστήρια θα στήνονταν...

Δείτε τη φάση στο παρακάτω βίντεο και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματά σας...




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :