Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΡΟΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ!

Aυτή τη φορά δεν έφταιγε ο... διαιτητής, έφταιγε η... ξενέρα των παικτών του Παναθηναϊκού για όσα έγιναν την περασμένη βδομάδα στη Λεωφόρο και έτσι... έχασαν από το νεοφώτιστο Ηρακλή.

Μάλιστα...

Χωρίς άλλα σχόλια από εμάς, δείτε τι αναφέρουν τα πράσινα ΜΜΕ για τη νέα "φάπα" που εισέπραξαν : 


panathinaikos24.gr : Tragico…

Η ιταλική… φινέτσα παίρνει αναβολή. Τραγικός ο Παναθηναϊκός, με πολλά λάθη σε ενδεκάδα και διαχείριση ο Στραματσόνι στο ντεμπούτο του και ήττα με 1-0 από τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο». Ντεμπούτο για Εσιέν.


leoforos.gr : ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ… ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ

Οι «πράσινοι» δεν κατέβηκαν στο «Καυτανζόγλειο», επέτρεψαν στον Ηρακλή να νικήσει 1-0 κι έδειξαν εκτός κλίματος από το πρώτο λεπτό…

Ένας Παναθηναϊκός που ήταν… εμφανώς ξενερωμένος από όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στη Λεωφόρο, μπήκε νωθρός και άνευρος στο ματς με τον Ηρακλή και το πλήρωσε. Το σύστημα που επέλεξε ο Στραματσόνι δεν λειτούργησε, ο Εσιέν έπαιξε πάντως και στα 95’ δείχνοντας πως αυτό που χρειάζεται είναι ρυθμός, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν δικαίωσε κανέναν.




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :