Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕ... ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Ο Μάρκο Σίλβα έκανε τελικά μόνο τις... δύο αναμενόμενες αλλαγές στη λίστα του Ολυμπιακού προς την UEFA για τα παιχνίδια του Europa League.

Στη θέση του Μανιάτη μπήκε ο Ζντιέλαρ και σε αυτή του Φινμπόγκασον ο Ντουρμάζ, αποφάσεις που μπορούν να κριθούν ως αναμενόμενες μετά την αποχώρηση των δυο παικτών από το Λιμάνι για Σταντάρ Λιέγης και Άουγκσμπουργκ αντίστοιχα.

Η... έκπληξη είναι ότι στη λίστα παρέμεινε ο Ερνάνι, παρά τις εκτιμήσεις που υπήρχαν ότι ίσως να έμενε εκτός και στη λίστα να υπήρχε άλλη μια προσθήκη, αυτή του Κολοβού (πιθανότατα) ή του Φουστέρ, από την στιγμή μάλιστα που είναι και τραυματίας.

Στη λίστα παρέμεινε επίσης και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης που είναι πλέον καλά, ενώ για μία ακόμη φορά έμεινε εκτός ο Νταβίντ Φουστέρ, ενώ δεν μπήκε τελικά και ο Δημήτρης Κολοβός.

Στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός θα έχει πλέον τους εξής παίκτες:

Ρομπέρτο, Καπίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μασουακού, Βούρος, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Κασάμι, Καμπιάσο, Ζντιέλαρ, Πάρντο, Ντουρμάζ, Σεμπά, Ιντέγε, Πουλίδο.

και στη λίστα Β τους Χουτεσιώτη, Σάλιακα και Λάτσι.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :