Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΦΑΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ! ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ...


Για όλα φταίει ο... Μάνταλος! Ακόμα και για το γεγονός που δεν μπορούν να... σταυρώσουν τελική προσπάθεια! Δεν πειράζει παιδιά, θα τα φτιάξει όλα ο... Λέτο!

Ας δούμε τι λένε λοιπόν τα πράσινα ΜΜΕ για την πρώτη... απόσβεση των επενδύσεων Αλαφούζου και την ήττα 0-1 από την Ξάνθη μέσα στη λεωφόρο.


panathinaikos24.gr : Όργια από Μάνταλο…


Ο Σταύρος Μάνταλος εξάντλησε όλη του την αυστηρότητα στον Παναθηναϊκό, «έκλεισε» τα μάτια στην αντίστοιχη φάση της Ξάνθης και έγινε ο αρνητικός… πρωταγωνιστής του αγώνα, με το «τριφύλλι» να γνωρίζει την ήττα (Σολτάνι 67΄), πραγματοποιώντας μια κακή εμφάνιση.


Ο Σταύρος Μάνταλος αποφάσισε… και έπραξε αναλόγως και αντί να αποβάλλει τον Μπαξεβανίδη στο πρώτο ημίχρονο, άφησε τον Παναθηναϊκό με δέκα από το 52′, αποδεικνύοντας περίτρανα για μια ακόμη φορά, πως τίποτα δεν έχει αλλάξει στο έρμο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε ένα πολύ χλωμό πρόσωπο, ήταν άνευρος και χωρίς ιδέες, με αποτέλεσμα να επιτρέψει στην Ξάνθ η να κάνει το παιχνίδι της και μοιραία να πάρει το ματς.

leoforos.gr :  «ΠΙΣΤΟΛΙΑ» ΑΠΟ ΜΑΝΤΑΛΟ!

Ο Μάνταλος έβαλε στο... σημάδι τον Ζέκα, τον απέβαλλε και υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό σε ήττα (1-0) από την Ξάνθη στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μεταγραφές, ενισχύθηκε, έδειξε σημάδια ανάκαμψης κι ο κόσμος συσπειρώθηκε γύρω από την ομάδα. Το σύστημα θορυβήθηκε και έτσι ο Μάνταλος κατάφερε να ρίξει την... πιστολιά που έχει διπλό πλήγμα για το τριφύλλι. Κατάφερε να αποβάλλει τον Ζέκα, χάρισε κάρτες σε παίκτες της Ξάνθης και επέτρεψε στους Ακρίτες να πάρουν τη νίκη (1-0) στη Λεωφόρο, σε ένα ματς που ξεκίνησε ως γιορτή και κατέληξε με έντονες αποδοκιμασίες για τον ρέφερι από την Καβάλα και τους προκλητικούς Κασναφέρη και Μπέρτο της Ξάνθης.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :