Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΟΓΚΟΥΣΤΙΝ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Ο Τζέιμς Όγκουστιν γνωρίζει πως ο Ολυμπιακός παίζει για τη… ζωή του την Παρασκευή στο ΣΕΦ αλλά θέτει σαν στόχο το πρώτο «διπλό» της Χίμκι στο Top 16.

Η Χίμκι είναι πρωτοπόρος του ομίλου της στο Top 16 αλλά ακόμη... ψάχνει την πρώτη της νίκη εκτός έδρας και ο Τζέιμς Όγκουστιν θεωρεί πως την Παρασκευή στο ΣΕΦ η ομάδα του θα έχει την ευκαιρία της απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός. Μετά από τρεις συνεχείς ήττες θα είναι σίγουρα διψασμένοι για τη νίκη. Πάντα παίζουν καλύτερα στην έδρα τους και γι’ αυτό θα πρέπει να παίξουμε με φοβερή ενέργεια, προκειμένου να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε και ελπίζω να κερδίσουμε. Είμαστε στο 4-1, αλλά ακόμη δεν έχουμε κερδίσει εκτός έδρας. Στον όμιλό μας κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε άλλη. Είμαστε πρωτοπόροι και ξέρουμε καλά πως όλοι πλέον έχουν στρέψει την προσοχή τους πάνω μας», έγραψε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ στο blog του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :