Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ... «ΚΑΡΦΙΑ» ΑΠΟ ΝΤΙΛΕΪΝΙ! (ΡΗΟΤΟ)


Ο Μάλκολμ Ντιλέινι διανύει μία ονειρεμένη σεζόν με τις επιτυχίες της ομάδας του αλλά και τις προσωπικές διακρίσεις για εκείνον να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ο ηγέτης της Λοκομοτίβ Κούμπαν λίγο μετά την πρόκριση της ομάδας του στο final 4 ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο το οποίο συνόδευσε με το εξής μήνυμα:

“Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας μου. Και αυτό είναι το καλύτερο από όλα. Ο κόσμος πάντα ασκεί κριτική στους Αμερικάνους διότι δεν υπογράφουν στα “μεγάλα κλαμπ” αλλά αυτό σημαίνει περισσότερα για εμένα. Δεν έχει να κάνει με τα λεφτά. Έχει να κάνει με το να παίρνεις ομάδες που δεν θα έπρεπε να νικάνε και να τις μετατρέπεις σε νικητές. Και αυτό είναι που κάνω εγώ. Είναι καλύτερο να είσαι αυτός που κερδίζει τις μεγάλες ομάδες και εμείς το καταφέραμε πολλές φορές μέσα στη χρονιά. Επόμενη βήμα το Final 4, συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και πάνω από όλα τον κόσμο της Λόκο. Σήμερα είχε πλάκα.”


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :