Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ... ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!


Ο ΠΑΟΚ δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και τιμωρήθηκε... με -3 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Οι Θεσσαλονικείς ήξεραν τις συνέπειες της μη συμμετοχής τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και απλά σήμερα ανακοινώθηκε η απόφαση με βάση τον κανονισμό.

Oι άνθρωποι του ΠΑΟΚ απολογήθηκαν στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ καθώς έπρεπε να κατακυρωθεί άμεσα το παιχνίδι υπέρ του Ολυμπιακού για να γίνει ο τελικός με την ΑΕΚ.

Ετσι... ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα με -3 βαθμούς και θα πληρώσει πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση εκδίκασε υπόθεση που αφορούσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αδίκημα, το οποίο προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στο άρθρο 42 παρ. 4 ΚΑΠ Επαγγελματικών Ομάδων (αγώνας Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, 27/4/2016).

Με την υπ’ αριθμόν 140/2016 απόφασή της, κηρύσσει την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΠΑΟΚ πειθαρχικά ελεγκτέα για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. Επιβάλλει στην εγκαλουμένη ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις εξής πειθαρχικές ποινές:
α) απώλεια του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στις 27-4-2016 στο γήπεδο Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ μεταξύ των ομάδων των ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ και ΠΑΟΚ,
β) χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ,
γ) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα στο οποίο η εγκαλουμένη ΠΑΕ θα λάβει μέρος (2016-2017).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :