Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

«ΘΕΛΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ!» *ΒΙΝΤΕΟ*

Ο Τέιλορ Ρότσεστι είναι μία ανάσα από την εξασφάλιση της ελευθερίας του από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις μαζί του, σύμφωνα με το έγκυρο "eurohoops".

Ο 31χρονος (1.85 μ.) Αμερικανός γκαρντ που έκανε μαγική σεζόν το 2014-15 με τη Νίζνι και ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας,   το περασμένο καλοκαίρι εξασφάλισε τριετές συμβόλαιο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ωστόσο, στο Ισραήλ δεν είχε τη σεζόν που ονειρευόταν και πλέον η ομάδα του "λαού" προσπαθεί την πλήρη ανοικοδόμησή της. Έτσι, αποφασίστηκε να μείνει ελεύθερος ο Ρότσεστι.

Ο Ολυμπιακός, όπως και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν, αλλά μέχρι στιγμής η Μακάμπι ζητά να καλυφθεί πλήρως το ποσό του συμβολαίου του, το οποίο φθάνει το 1 εκατ. δολάρια ετησίως.

Οι Πειραιώτες δεν θέλουν να φτάσουν τόσο ψηλά, αλλά από την άλλη γνωρίζουν ότι αν θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα με παίκτη πρώτης σειράς θα πρέπει να κάνουν και την οικονομική υπέρβαση. Οι ερυθρόλευκοι κάνουν συνεχώς προσπάθειες τις τελευταίες μέρες να πλησιάσουν στις απαιτήσεις του παίκτη και να αποσπάσουν τη θετική του απάντηση.

Ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί στους “ερυθρολεύκους”, γιατί πιστεύει ότι σε αυτούς θα βρει τον καλό του εαυτό και πάλι!

Οι διαπραγματεύσεις καλά κρατούν και μέχρι να ολοκληρωθούν... υπομονή!

Δείτε τον στο βίντεο που ακολουθεί : 


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :