Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΤΕΛΙΚΑ... ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΜΑΝΩΛΑ!


Για άλλον έναν χρόνο -τουλάχιστον- θα παραμείνει κάτοικος... Ρώμης ο Κώστας Μανωλάς!

Όπως τονίζει το Sky Sports, στη νέα πρόταση που του έγινε από τους «τζιαλορόσι» ο διεθνής αμυντικός δεν μπορούσε να πει «όχι»!

Παρά το διαρκές «φλερτ» με την Τσέλσι (κυρίως) και την Άρσεναλ, ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού έχει στα χέρια του νέα πρόταση από την ιταλική ομάδα για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας στην οποία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν μπορεί να πει «όχι»!

Όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, στον διεθνή αμυντικό δίνεται ένα… καράβι λεφτά, με τον Μανωλά να έχει αποφασίσει να αποδεχθεί τη δελεαστική πρόταση των «τζιαλορόσι» και να αφήσει για το μέλλον μία πιθανή μετακόμιση στην Αγγλία, ώστε να αγωνιστεί στην Premier League.

Όπως σημειώνεται, δε, ο κεντρικός αμυντικός των Ρωμαίων φέρεται να έχει ήδη απαντήσει θετικά, για να παραμείνει στην ιταλική πρωτεύουσα και μένει να φανεί τώρα αν κάποια ομάδα… προλάβει τις υπογραφές και «αρπάξει» τον Μανωλά την τελευταία στιγμή!

Θυμίζουμε πως το νυν συμβόλαιο του Μανωλά λήγει το 2019, με τη Ρόμα να αξιώνει κοντά στα 45 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει…

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :