Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ... ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΚΑΒΒΑΔΑ!


Ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε σχετικό όρο που υπήρχε στο συμβόλαιο και άφησε... ελεύθερο τον Βασίλη Καββαδά, όπως είχε ειπωθεί αρχικά, ενώ στη συνέχεια είχε υπάρξει αλλαγή δεδομένων για τον παίκτη και αναμενόταν να μείνει στο Λιμάνι. Τελικά έγινε... ανατροπή στην ανατροπή και ο Καββαδάς μένει ελεύθερος από τον Θρύλο.

Ο διεθνής σέντερ παρόλο που δεσμευόταν με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό δε θα συνεχίσει στους Πρωταθλητές Ελλάδας αφού ενημερώθηκε πως μένει... ελεύθερος. Οι ερυθρόλευκοι χρησιμοποίησαν έναν σχετικό όρο που υπήρχε στο συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Βασίλης Καββαδάς αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το 2013 ενώ έπαιζε στον Πανιώνιο. Τις δυο πρώτες χρονιές είχε μικρό χρόνο συμμετοχής ενώ πέρυσι εντυπωσίασε αγωνιζόμενος με μορφή δανεισμού στον Αρκαδικό.

Επόμενος πιθανός προορισμός για τον 24άχρονο σέντερ είναι ο Άρης αφού ο Δημήτρης Πρίφτης τον θέλει πολύ στο ρόστερ της νέας περιόδου.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :