Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Γ.Καραϊσκάκης» τη Χαποέλ Μπερ Σεβά και ο αγώνας θα μεταδοθεί από τα Novasports2 και Novasports2HD, όπως ανακοίνωσε το συνδρομητικό κανάλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου, στις 21:45, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απευθείας και αποκλειστικά, τον πρώτο αγώνα των πρωταθλητών Ελλάδας στο πλαίσιο των προκριματικών του UEFA Champions League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη Χαποέλ Μπερ Σεβά και ο αγώνας θα μεταδοθεί από τα Novasports2 και Novasports2HD.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από τις 21:00 θα μπουν στο κλίμα του αγώνα με το Pre Game Show από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με καλεσμένο τον παλαίμαχο άσο των ερυθρολεύκων Γιώργο Βαΐτση και όλα τα τελευταία νέα για τις δύο ομάδες, τις ενδεκάδες και αναλύσεις. Στις 21:45 θα παρακολουθήσουν την μεγάλη αναμέτρηση σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ Νίκου Γαβαλά και Γιάννη Φάκαρου, ενώ μετά το τέλος του αγώνα ακολουθεί το «τρίτο ημίχρονο», με το Post Game Show που θα έχει όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές των καναλιών Novasports σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ μέσω της υπηρεσίας NovaGO θα μπορούν να το παρακολουθήσουν όπου και αν βρίσκονται.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :