Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ... ΖΑΛΗ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΣΤΟΝ ΜΕΣΙ... (PHOTO)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής "Sun", ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, συναντήθηκε πριν από μερικές μέρες με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς στο υπερπολυτελές κότερο του ιδιοκτήτη της Τσέλσι προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο ο άσος της Μπαρτσελόνα να γίνει κάτοικος... Λονδίνου! 

 Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, ο Ρώσος μεγιστάνας πρότεινε στον πατέρα του Μέσι συμβόλαιο με απολαβές 700.000 ευρώ την... εβδομάδα (!!!), δηλαδή μιλάμε για ένα ποσό μεγαλύτερο των 36.000.000 ευρώ το χρόνο.

Επίσης, ενημέρωσε ότι είναι διατεθειμένος να πληρώσει κι ένα ποσό κοντά στα 130.000.000 ευρώ στη Μπαρτσελόνα προκειμένου να παραχωρήσει την ελευθέρας του παίκτη! 

Ο Μέσι πάντως έχει αυτή τη στιγμή ρήτρα ύψους 250.000.000 ευρώ και κανείς δεν γνωρίζει πως θ'αντιδράσει η Μπαρτσελόνα σε μία τέτοια πρόταση...  

Δείτε το δημοσίευμα :

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :